'Waarom ik Johan Vollenbroek wel kan verdragen'

Quote:
Nederland zit op slot door knellende wetgeving op het gebied van stikstofuitstoot. Dusdanig op slot dat er in het nieuwe kabinet een minister van Natuur en Stikstof komt. Voor deze impasse is één man in het bijzonder verantwoordelijk: Johan Vollenbroek.

Bron

'Waarom ik Johan Vollenbroek wel kan verdragen'
nieuweoogst.nl

Deel dit topic

MTSTAMMINGA

Reacties

sorry
Ach timo ook vh padje
+3
Noorderling
De fundamentele fout ligt natuurlijk bij de overheid, die geeft de mogelijkheid dat Vollenbroek dit circus op kan tuigen. Verder is het tamelijk naïef, het is een verdienmodel:

stichtingagrifacts.nl/wp-content/uploads/…
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Noorderling:
De fundamentele fout ligt natuurlijk bij de overheid, die geeft de mogelijkheid dat Vollenbroek dit circus op kan tuigen.

Precies. En het zou me niet verbazen als ze gewoon met elkaar samenwerken.
+6
de jonge
@kanniewaarzijn dat vermoeden heb ik vanaf dag 1 al gehad, en kijk eens naar het verloop van deze partij zijn acties..de pfas normen zijn omhoog gebracht en ik heb geen vollebroek gehoord, de formule 1 heeft meneer zogenaamd verloren..de snelwegen worden nog in hetzelfde tempo afgewerkt,woningbouw gaat onverminderd door(als het stagneert is het gewoon omdat er niet genoeg mensen te krijgen zijn) de vliegtuigen vliegen zelfs rond zonder passagiers erin momenteel, datacenters houd meneer ook niet tegen.. De uitkomst is dus dat de enigen die eraan gaan door deze zogenoemde natuurliefhebber de categorie is die juist met de natuur werkt.. hoe hypocriet en eigenlijk in en in slecht ben je dan dat je dit voor jezelf goed kan praten als vollebroek zijnde.
+2
robbies
Beetje naïef van Timo. met name Valentijn Wøsten terroriseert al jaren vrij succesloos (intensieve) veehouderijen. Met de PAS hebben ze eindelijk een gaatje gevonden. Vollenbroek kiest links en rechts wat projecten om de suggestie te wekken dat het hem echt om de natuur te doen is, maar geeft vrijwel altijd aan dat er met hem te onderhandelen valt, of zich zelfs laat inhuren om vergunningen te verkrijgen. Die principes vallen dus wel mee.
+1
achterhoeker2
Het feit dat een overheid moet schipperen tussen economie en natuur(herstel) getuigd van realisme dat dan belangengroepen voor elk wetsvoorstel wat hun niet aanstaat naar de rechter kleppen is ronduit anti- democratisch.
Bovendien is de MOB en vollenbroek bezig met een vorm van afpersing en chantage, en dat verdient geen applaus.
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof , wetgeving en stikstofuitstoot geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!