Unieke samenwerking chrysantenveredelaars op gebied van Integrated Pest Management

De zes vermeerderingsbedrijven in de chrysantensector slaan al sinds 2017 de handen ineen om het gebruik van chemische middelen bij de productie van stekmateriaal in Afrika verder terug te dringen.
Een unieke intensieve samenwerking van Dekker Chrysanten, Deliflor Chrysanten, Dümmen Orange, Floritec, Royal van Zanten en Armada (sinds 2020), die volgens de bedrijven al de nodige resultaten heeft opgeleverd en veel perspectief biedt voor de toekomst.
 Unieke samenwerking chrysantenveredelaars op gebied van Integrated Pest Management (floranews.com)

De zes vermeerderingsbedrijven in de chrysantensector slaan al sinds 2017 de handen ineen om het gebruik van chemische middelen bij de productie van stekmateriaal in Afrika verder terug te dringen. Een unieke intensieve samenwerking van Dekker Chrysanten, Deliflor Chrysanten, Dümmen Orange, Floritec, Royal van Zanten en Armada (sinds 2020), die volgens de bedrijven al de nodige resultaten heeft opgeleverd en veel perspectief biedt voor de toekomst.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden management en toekomst geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!