Ambtenaar met eigenbelang?

Bij de provincie Gelderland is een ecoloog in dienst die er zakelijk/persoonlijk belang bij kan hebben om begrazingsnatuur in te tekenen. Gelderland is de provincie met de meeste bijgepluste natuur. Sikstofclaim vraagt om opheldering.

Deel dit topic

Reacties

+4
Nevergiveup
Dat rare gevoel bekruipt mij weer als ik zoiets lees ...

De waarheid wint uiteindelijk altijd , goed zo John 👍🍺
Vdejong
Krijgen waarschijnlijk ook nog subsidie voor het laten grazen van hun "wilde grazers"
Van twee walletjes eten, boter op het hoofd
Cowboy3
@Vdejong Stichting Taurus heeft alleen al hier in de omgeving meer als 200 ha in beheer (van gemeente provincie rws)allemaal nieuwe(wens)natuur, maar deze word al jaren opgeven voor GLB subsidie.
mijn.rvo.nl/europese-subsidies-2020/…
In 2020 € 388.448,35
Elvis
@Cowboy3 Goed op hun vee letten lukte nog niet zo best
ted9
@Cowboy3 Vuile ratten zijn het
Cowboy3
@ted9 Als wij zo vee lieten grazen en verzorgde stond de NVWA elke dag op de stoep, maar bij die zogenaamde natuur kan en mag alles.
+1
Bennie Stevelink
Als dit waar is moet direct worden ingegrepen.
+2
Johannushoeve cv
@Bennie Stevelink mooi klusje voor jou lto om het uit te zoeken
+1
klant
@Johannushoeve cv Als ik lto was zou ik maar in een hoekje gaan zitten en nooit meer ergens aanschuiven, laat deze mensen maar schuiven, dan komt de waarheid tenminste een keer boven tafel.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's natuur , gelderland , stichting taurus , wildernisvlees , provincie gelderland , goderie ecologisch advies , ecoloog , belangenverstrengeling en stichting stikstofclaim geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0