NAM volgt instructies ministerie voor gaswinning Groningen

GRONINGEN (ANP) - De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) volgt de instructies van de minister van Economische Zaken en Klimaat over de gasproductie uit het Groningenveld. Dat zegt de NAM na de aankondiging van het ministerie dat dit jaar naar verwachting twee keer zoveel gas uit het Groningenveld moet worden gehaald dan eerder voorzien.
 NAM volgt instructies ministerie voor gaswinning Groningen (nieuws.nl)

GRONINGEN (ANP) - De Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) volgt de instructies van de minister van Economische Zaken en Klimaat over de gasproductie uit het Groningenveld. Dat zegt de NAM na de aankondiging van het ministerie dat dit jaar naar verwachting twee keer zoveel gas uit het Groningenveld moet worden gehaald dan eerder voorzien. Het bericht NAM volgt instructies ministerie voor gaswinning Groningen verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden gas , groningen , klimaat en gaswinning geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!