Henk staghouwer deel 2

Deel dit topic

Reacties

Willem123
Ik was ook al begonnen te lezen met de documenten van de WOB
Willem123
Ik was ook al begonnen te lezen , de documenten waar john spithoven ook mee aan het lezen is en aan uitpluizen , als ik dat zo zie , is er geen gerechtigheid meer.
bio boer
Dat is toch alleen maar voordeel tot 25km verder weg wordt wel erg veel koffie dik kijken waar de stikstof blijft op mijn verguning staan allemaal natuurgebieden die 35 of 50 km weg zijn vind dat erg ver gezocht dat mijn stikstof daar precies neerdwaald met 0.02 mol
bio boer
@bio boer bij ons kippen bedrijf zitten zelf natuurgebieden die 70 km ver liggen heb ik half Nederland tepakken 9000 kg amoniak per jaar
Willem123
@bio boer Iedereen die op natuurkunde of scheikunde er op afgestudeerd is , weet dat ammoniak zwaader is dan lucht , kort om het blijft altijd laag aan de grond, ook vroeger dat men nog met een ketsplaat de lucht in spoot daalde direkt naar de grond , als je mest naar de akker brengt dan neemt de bodemleven het op , asfalt , beton, bestratingen en verdere bebouwingen nemen helemaal niets op.
hans-hans
@hans-hans staat zijn profiel tussen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's staghouwer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN