Illustratie van:

Massey Ferguson 155 - Hef inrichting werkt ineens niet meer

Hallo , ik heb een mf 155 gekocht , stond een poosje stil. Hef werkte wel. Thuis een paar keer hef op en neer gedaan . Toen draaide ik de kraan onder stoel om en ik hoorde iets knakken in de bak. Nu werkt niks meer. Iemand ervaring hier mee ?

Deel dit topic

Reacties

+2
vjenneMFfan
Wat voor kraantje heb je gedraaid? Mogelijk staat deze nu ingesteld op het eterne hydrauliekventiel. Rechts voor je stoel zit een soort hendeltje waarmee je kiest of de hefinrichting of de hydrauliekventielen bekrachtigd worden. Volgens mij moet ie recht naar beneden staan om de hef te bedienen.
Daviddd
@vjenneMFfan ja die heb ik al in alle standen getest maar gebeurt niks
+1
Clayson M80
@Daviddd als je het koppeling pedaal helemaal in trapt werkt de hef ook niet
Bauwz
Heb je aan de hendel van de diepteregeling gezeten misschien.
jan4072
Als echt iets hoorde wat lijkt op het afbreken van iets dan denk ik aan 2 dingen: Of een spie op een aandrijfas van bijv de pomp is afgedraaid of het overdrukventiel zat vast, is opengesprongen en blijft nu openstaan. Ik denkt dat het er op neer komt dat je het deksel er af moet halen en dan kijken wat er gebeurd.
Daviddd
@jan4072 oke ga ik dat doen dank u wel
KMMF
Laat wat olie uit de achterbrug lopen en demonteer het rechter ronde deksel op de achterbrug. Kijk als je de hendels van de hef bediend of de regelschuif van de hefpomp mee beweegt. De veer in de pomp moet de regelschuif in de hefstand zetten.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 155 en hebben de trefwoorden massey ferguson , ferguson en ervaring geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0