LTO: vogelgriep blijft, vaccin kan uitkomst bieden

DEN HAAG (ANP) - De vogelgriep is wijdverspreid en niet meer zo seizoensgebonden zoals eerder wel het geval leek. Daarom zou moeten worden nagedacht over andere oplossingen dan het almaar ruimen van pluimvee op het moment dat het virus ergens in een stal opduikt. Dat zegt Kees de Jong, voorzitter van de vakgroep pluimvee van land- en tuinbouworganisatie LTO Nederland in een reactie op Duits onderzoek naar de vogelgriep. Volgens hem zou een vaccin soelaas kunnen bieden.
 LTO: vogelgriep blijft, vaccin kan uitkomst bieden (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - De vogelgriep is wijdverspreid en niet meer zo seizoensgebonden zoals eerder wel het geval leek. Daarom zou moeten worden nagedacht over andere oplossingen dan het almaar ruimen van pluimvee op het moment dat het virus ergens in een stal opduikt. Dat zegt Kees de Jong, voorzitter van de vakgroep pluimvee van land- en tuinbouworganisatie LTO Nederland in een reactie op Duits onderzoek naar de vogelgriep. Volgens hem zou een vaccin soelaas kunnen bieden. Het bericht LTO: vogelgriep blijft, vaccin kan uitkomst bieden verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden lto , stal , pluimvee , vogelgriep , virus en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!