Windparken op zee stuwen productie hernieuwbare energie

DEN HAAG (ANP) - De productie van hernieuwbare energie in Nederland is dit jaar met 13 procent gegroeid. Vooral de opwek van groene stroom met windparken op zee zat in de lift. Ook wordt er steeds meer groene stroom opgewekt met zonnepanelen. Toch zal de productie van hernieuwbare energie nog verder omhoog moeten om aan de doelstellingen uit het Energieakkoord te voldoen.
 Windparken op zee stuwen productie hernieuwbare energie (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - De productie van hernieuwbare energie in Nederland is dit jaar met 13 procent gegroeid. Vooral de opwek van groene stroom met windparken op zee zat in de lift. Ook wordt er steeds meer groene stroom opgewekt met zonnepanelen. Toch zal de productie van hernieuwbare energie nog verder omhoog moeten om aan de doelstellingen uit het Energieakkoord te voldoen. Het bericht Windparken op zee stuwen productie hernieuwbare energie verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden stroom , energie , duurzaam , zonnepanelen en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!