Even voorstellen: Danner

Peter Danner en ben sinds november 2021 met pensioen. Samen met mijn zoon hebben we al enkele jaren een oude internationaal 423 traktor, die hij op zijn terrein voor zijn 2 hobby paarden gebruikt. Ik hoop bij het form tips te verzamelen die ons kunnen helpen als we tegen mankementen aanlopen met onze traktor. Zodat we het kunnen herstellen en weer fijn gebruik kunnen blijven maken met behulp v.d. de hef-sleep-grondbak van dit geweldige werkpaardje.

Deel dit topic

Reacties

cyrus-van-gelder
Welkom bij Tf Danner!!
Ik lees dat jullie een 423 hebben!!! Niks mis mee, ben zelf ook inter fan. Als er wat te vragen is over jullie 423 zit je hier goed. Er zijn inter liefhebbers zat op Tf
  • 😉😉😉😉👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Danner
Bedankt,
Zodra het kan dan stuur ik een foto van onze traktor.

Gevraagd:
Een Nederlands werkplaatshandboek - naslagwerk voor onze INTERNATIONAL HARVESTER 423 bj. 66-75.
Bijvoorbaat dank,
Danner

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden paarden en pensioen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN