PRIKSPIJT

Het woord van 2021.
Spijt van het laten prikken....

Deel dit topic

Reacties

+3
de jonge
En de jonge die een structurele vaccinatiecampagne wil, na de booster zijn nog een aantal prikken nodig,hoeveel mensen zullen zich nu door de prikkerij genaaid voelen??
+1
Nevergiveup

(klik om te vergroten)

George
Quote Reactie van @Nevergiveup:
@de jonge .
)

Krijg je dan een echte Italiaanse Pizza?
+8
Grasbaal
De IC's liggen overvol met mensen met #Prikspijt...


+2
Nevergiveup
@Grasbaal over vol met prikspijt , geloof je het zelf ?
+2
de jonge
@Nevergiveup Sinds augustus houden de onderzoekers bij hoeveel van de opgenomen patiënten in CWZ zijn gevaccineerd. ‘We zien twee belangrijke trends’, zegt Mulder. ‘Het aantal mensen met COVID stijgt steeds sneller: van 25 in augustus naar 132 in november. Daarnaast zien we de verschuiving van vooral mensen die niet zijn gevaccineerd, naar steeds meer mensen die volledig zijn gevaccineerd. Dat aandeel stijgt nog sneller. In augustus was dat 32%, nu is het percentage gevaccineerde mensen met COVID dat is opgenomen in CWZ al bijna 70%.’
de jonge
@de jonge en dan is dit tot november....
+9
walker1
@de jonge Als die getallen al waar zijn, dan bewijst het dus dat de kracht van een vaccin na verloop van tijd afneemt en een booster dus verstandig is. Bovendien, als van de IC opnames het percentage gevaccineerden nu 70% is en niet gevaccineerden dus 30% dan hebben niet gevaccineerden dus nog altijd een grotere kans om op de iIC te komen, immers is nu 85% gevaccineerd en 15% niet.
Prikspijt is misschien woord van het jaar 2021, maar ik hoop dat volgend jaar het woord prikplicht wint.
+7
arnold
@walker1 Als je nu de kaart van Nederland ziet dan zie je de gemeenten met de laagste vaccinatiegraad de minste corona hebben.
Wat doet dan een vaccinatie?
+2
walker1
@arnold Die kaart is elke week anders, kan zomaar zijn dat een regio inmiddels over de piek heen is. In oktober had Staphorst gemiddeld 10 x zoveel besmettingen als dat andere gemeenten hadden. Die zijn nu dus genezen en hebben antistoffen, of ze zijn dood.
de jonge
@walker1 voordat je dit als voorbeeld erbij haalt ,is het denk ik niet onverstandig even te kijken hoeveel mensen er in overijssel(dus heel overijssel) zijn overleden aan covid vanaf februari tot december...
arie.j
Quote Reactie van @walker1:
@arnold Die kaart is elke week anders, kan zomaar zijn dat een regio inmiddels over de piek heen is. In oktober had Staphorst gemiddeld 10 x zoveel besmettingen als dat andere gemeenten hadden. Die zijn nu dus genezen en hebben antistoffen, of ze zijn dood.

Die gemeentelijke cijfers zeggen op zich ook niet alles.
Het is bekend dat er veel sterfgevallen door corona onder verpleegtehuizen bewoners zijn geweest.
En dan maakt een paar verpleeghuizen juist wel of juist niet in een gemeente op die cijfers soms behoorlijk wat uit
Weidezicht
@arnold zou in de gemeentes de test bereidheid ook lager kunnen liggen?
walker1
@Weidezicht Waarschijnlijk wel en zolang men niet dusdanig ziek wordt dat men naar dokter of ziekenhuis gaat, komt men ook niet in de statistieken terecht. Maar in oktober lag wel het ziekenhuis in Zwolle vol met Staphorsters.
+1
Leo,s vriend
@arnold positieve testen zegt niks over het percentage dat in het ziekenhuis komt.
+1
jack89138393
@walker1 De booster is al helemaal een verkeerde benaming, want boosteren doe je alleen als je begint met een vaccinatie (twee vaccinaties kort achter elkaar om een versterkend effect op te wekken). De vaccinaties die daarna gegeven worden zijn herhalingsvaccinaties, maar dat zal wel niet spannend genoeg klinken. De tot nu toe beschikbare vaccins zijn nog steeds gebaseerd op de eerste variant(en) en werkten tot Delta wel goed lijkt het maar voor Omikron is dat nog afwachten. Dan ga je er nu wel een half jaar mee doorprikken en als het klaar is staat de volgende variant alweer klaar. Kortom het blijft dweilen met een open kraan, dus moet je die kraan dichtdoen en niet blijven dweilen. Zorgen voor betere voorlichting en misschien eens stoppen met de hele wereld overvliegen zolang het virus nog niet genoeg verzwakt is.
virusvaria.nl/waarom-de-maatregelen-averechts-werk…
de Tank
@jack89138393 als in dit geval een 3e prik een boost geeft waarom zou het dan geen boosterprik mogen heten? Zijn er regels voor wie wat een boosterprik mag noemen?
jack89138393
@de Tank Mag wel, maar zo was het niet. Ik vaccineer al jaren bij mijn geiten en veel vaccinaties start je op met een booster. Dat wil zeggen twee vaccinaties kort achter elkaar, vaak met drie weken tussentijd. De eerste werkt misschien een week of zes, maar door op het optimale moment een tweede te geven geef je de eerste een extra boost en werkt het vaak een jaar. Daarna hoef je jaarlijks maar 1 prik te doen, tenzij je niet binnen een jaar hebt geprikt. Ik heb me daarom ook verbaast hoe laconiek men omging met de tweede prik, eerst na drie week, toen was een week of zes wel goed en daarna weer zo snel mogelijk. Lijkt wel of men nog uit moest vinden wat het optimale moment was, lekker om dit op mensen te testen die zo bang gemaakt zijn.
+2
Kars
@walker1 heb 3 weken geleden corona gehad, me vriendin en 1 van de 3 klein mannen. Die andere 2 zijn constant tussen besmette personen geweest. Bij ons bedoel ik. Die hebben nog steeds niet positief getest. En wij zijn allemaal niet gevaccineerd en gaan het okk niet doen.
Wij hebben corona als heel licht griepje ervaren.
de Tank
@Kars fijn
+1
sjuu
@walker1 noem je dat verstandig, laat je niet gek maken door die lui uit Den haag.
de jonge
@walker1 mag ik vragen wat daarvoor jou motivatie is? waarom wil jij een verplichting voor iets wat nog in de experimentele fase is? ja de middelnamen zijn goedgekeurd en dat is het dan ook... ga je voor de aardigheid eens voordoen als iemand die vaccinatieschade heeft en probeer daarvoor erkenning en een schadevergoeding te krijgen... als jij dat voor elkaar krijgt dan praten we weer.
+3
walker1
@de jonge Er zijn in Nederland al 18.000 mensen overleden aan de gevolgen van corona. Er zijn 2 doden door bijwerkingen van astra zenica. Er zijn misschien enkele tientallen mensen die in meer of mindere mate bijwerkingen hebben van een vaccin, maar dat valt nog altijd in het niet tegenover 18.000 doden.
labella
@walker1 Er zijn er veel meer met bijwerkingen waaronder ikzelf en ik zal ook geen booster meer nemen.
+3
walker1
@labella Als we iedereen meetellen die zich misschien een dag niet lekker voelt na de prik, dan zullen het er wel veel zijn, maar dan nog staat het niet in verhouding met 18.000 doden en nog veel meer mensen die nadat ze corona gehad hebben, nog lang klachten blijven houden.
labella
@walker1 was het maar een dag, ik heb nu na 5 maanden nog steeds last van de bijwerkingen
+2
walker1
@labella Dat is dan erg vervelend en dan snap ik ook wel dat je geen derde prik meer wilt. Maar het blijft een feit dat 99,99% van de gevaccineerden geen bijwerkingen heeft en gewoon de booster kan halen.
arie.j
Quote Reactie van @labella:
was het maar een dag, ik heb nu na 5 maanden nog steeds last van de bijwerkingen

Dan zal je waarschijnlijk last van wat anders hebben. Ook Lareb dat alles noteert weet daar niet van
Bezoek aan de dokter wellicht niet verkeerd
lareb.nl/pages/veelgestelde-vragen-coronavaccins/….
Nevergiveup
@walker1 nu.nl/coronavaccins/6174548/…

Ik heb deze bijwerkingen eigenlijk nooit gehoord van bv. Het griep vaccin , toch beetje verdacht vind je niet ?
jack89138393
@labella Onderzoek in de VS uit 2017 naar het immuunsysteem bij influenza wijst uit de het immuunsysteem altijd terugkijkt naar de primaire besmetting, dit kan de eerste keer zijn dat je ziek bent geworden of wanneer je nooit ziek bent geweest de eerste vaccinatie. Stel dat je nu de eerste twee prikken hebt gehaald die gebaseerd zijn op de Alpha/Beta variant en je antistoffen van de vaccinatie zijn inmiddels er niet meer dan kijkt je immuunsysteem bij een besmetting met bijvoorbeeld Omikron naar de Alpha/Beta gegevens die je via vaccinatie hebt ontvangen. Volgens mij is het daarom wel verstandiger om de 'booster' te halen zodat je in ieder geval extra antistoffen in je bloed krijgt.
pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28479213/
jack89138393
@jack89138393 Ik heb het door de vertaler gehaald dus er kunnen wat foutjes in staan:

Het concept van "oorspronkelijke antigene zonde" werd voor het eerst voorgesteld door Thomas Francis, Jr. in 1960. Dit fenomeen heeft het potentieel om te herschrijven wat we begrijpen over hoe het immuunsysteem reageert op infecties en de mechanistische implicaties ervan voor hoe vaccins moeten worden ontworpen. Het is aangetoond dat antigene zonde voorkomt bij verschillende infectieziekten bij zowel dieren als mensen, waaronder menselijke griepinfectie en knokkelkoorts. De basis van "oorspronkelijke antigene zonde" vereist immunologisch geheugen en het vermogen van ons immuunsysteem om autocorrigerend te zijn. In de context van virale infecties wordt verwacht dat als we worden blootgesteld aan een natieve stam van een pathogeen, we in staat zouden moeten zijn om een ​​secundaire immuunrespons op te bouwen bij daaropvolgende blootstelling aan hetzelfde pathogeen. "Oorspronkelijke antigene zonde" zal dit gevestigde immunologische proces niet tegenspreken, zolang het daaropvolgende infectieuze antigeen identiek is aan het oorspronkelijke. Maar "oorspronkelijke antigene zonde" houdt in dat wanneer het epitoop enigszins varieert, het immuunsysteem vertrouwt op het geheugen van de eerdere infectie, in plaats van een nieuwe primaire of secundaire respons op de nieuwe epitoop op te zetten die snellere en sterkere reacties mogelijk zou maken. Het resultaat is dat de immunologische respons tegen de nieuwe stam mogelijk onvoldoende is, omdat het immuunsysteem zich niet aanpast en in plaats daarvan vertrouwt op zijn geheugen om een ​​respons op te bouwen. In het geval van vaccins, als we alleen immuniseren tegen een enkele stam of epitoop, en als die stam/epitoop in de loop van de tijd verandert, dan is het immuunsysteem niet in staat om een ​​nauwkeurige secundaire respons op te bouwen. Bovendien kan de secundaire immuunrespons, afhankelijk van de eerste virale blootstelling, resulteren in een antilichaamafhankelijke versterking van de ziekte of, omgekeerd, anergie veroorzaken. Beiden veroorzaken verlies van controle over pathogenen en veroorzaken afwijkende klinische gevolgen.
+2
labella
@jack89138393 Dan heeft een booster nu ook geen zin want een omicron booster is er nog niet.
+1
jack89138393
@labella Klopt, maar als je antistoffen niet 100% werken is het in mijn ogen altijd beter dat je extra hebt.
arie.j
Quote Reactie van @labella:
@jack89138393 Dan heeft een booster nu ook geen zin want een omicron booster is er nog niet.

lees o.m. dit eens goed door , dan vind je het antwoord wel
geotrendlines.nl/product/…
wie de versie van 2020 in zijn geheel gratis wil toegestuurd krijgen stuurt via persoonlijke berichten zijn emailadres maar
Erco
@walker1 en de oversterfte van 1000 per week? 😬
walker1
@Erco Als dat maar lang genoeg duurt, wordt het vanzelf weer minder.
Jannus
Quote Reactie van @de jonge:
naar steeds meer mensen die volledig zijn gevaccineerd.

De vaccinatie geeft geen vrijbrief tot bescherming zoals men vaak denkt en dus ook onvoorzichtiger omgaat met de ziekte en dus ok een grotere kans op besmetting door die onvoorzichtigheid
+3
Leo,s vriend
@Nevergiveup Zijn er wel, ken er 2 die echt doodziek geweest zijn, hebben anderhalf jaar lopen toeteren dat ieder die zich laten prikken gek was, en zijn nu de beste ambassadeur voor WEL prikken.
de jonge
@Leo,s vriend zo ken ik dan weer mensen die zoveel last van bijwerkingen hebben gekregen dat ze nooit en te never weer een spuit willen...
arie.j
Quote Reactie van @de jonge:
@Leo,s vriend zo ken ik dan weer mensen die zoveel last van bijwerkingen hebben gekregen dat ze nooit en te never weer een spuit willen

Typisch dat juist jij die kent 😊
de jonge
@arie.j juist doordat ik die ken ben ik er anders tegenaan gaan kijken...en nogmaals ik bagetalliseer corona niet,ken ook mensen die er echt slim ziek van zijn geweest,maar om overal maar lukraak entingen in te proppen is in mijn ogen echt niet de oplossing
arie.j
Quote Reactie van @de jonge:
@arie.j juist doordat ik die ken ben ik er anders tegenaan gaan kijken...en nogmaals ik bagetalliseer corona niet,ken ook mensen die er echt slim ziek van zijn geweest,maar om overal maar lukraak entingen in te proppen is in mijn ogen echt niet de oplossing

Ach man, een anoniem iemand en dan ook niet te controleren berichten schrijven .
Hoeveel waarde heeft dat? nou voor mij nul, nul.
Ieder zijn mening hoor, maar hou het dan a.u.b. bij te controleren berichten uit onverdachte bron.
de jonge
@arie.j tsja zelf weten,,,kijk dan maar even bij lareb... bijwerkingen alleen bij pfizer al meer dan 2500 ernstige bijwerkingen,maar dat is natuurlijk allemaal onzin in jou ogen
+2
arie.j
Quote Reactie van @de jonge:
@arie.j tsja zelf weten,,,kijk dan maar even bij lareb... bijwerkingen alleen bij pfizer al meer dan 2500 ernstige bijwerkingen,maar dat is natuurlijk allemaal onzin in jou ogen

Nou ik wacht liever antwoord op deze vragen af
pieteromtzigt.nl/blog/…

En verder hopen mijn vrouw en ik vandaag en morgen de 3e prik te halen.
Hoop wel dat ze bij de GGD wat doorwerken.
de jonge
@arie.j dat is toch hardstikke mooi,als jij je daar goed bij voelt,het is je gegund,maar de hashtag does lief is ook in nederland ver te zoeken momenteel...en daar is de staat verantwoordelijk voor,het creeren van 2deling.
+2
de Tank
@de jonge stand hier wat betreft bekenden, 4 overleden aan covid, 3 serieuze long Covid, bijwerkingen vaccin(langer dan een week) 0.
de jonge
@de Tank stand hier, 1 ernstige long covid, was al zeer zwaar longpatient, 1 overleden was in de 90 en mankeerde al van alles en 5 met bijwerkingen,waarvan er 2 nog niet weer volledig aan het arbeidsproces kunnen deelnemen.. ik ken er 1 die probeert om schadevergoeding te krijgen,maar niks nada noppes,....want je doet vrijwillig mee..die ene die zwaar longpatient was en longcovid kreeg werkte voor de tijd al halve dagen en is nu op therapie basis
+2
de jonge
@de jonge daarom zeg ik ook,ik bagetalliseer het niet,maar ga mensen niet verplichten om te enten,helemaal als er nog zo weinig van bekend is..Laat een ieder in zijn waarde en ga niet voor een ander beslissen..je kunt alleen waarschuwen, er zijn voors en tegens en een ieder moet doen wat hem het beste lijkt.
+3
de Tank
@de jonge verplichten ben ik ook niet voor, goede vrienden die zich niet laten vaccineren vanwege angst voor bijwerkingen lange termijn. Daar kan ik gewoon normale discussie mee voeren en komen tot de conclusie dat we beide vanuit angst(zorg) handelen en voor onszelf het risico inschatten. Ik zal ook nooit voor schadevergoeding gaan als ik bijwerking vh vaccin zou krijgen. Ik weet dat er kans op bijwerkingen is, die neem ik voor lief en accepteer dat als mijn eigen risico. Vooralsnog zie ik meer problemen met Covid dan vaccins. Ik laat mij geen angst aanpraten door degene die denken te weten dat het vaccin schade geeft, nergens op gebaseerd. Ik laat mij ook niet geruststellen door degene die zeker denken te weten dat het nooit schade zou geven. Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn eigen keuze.
+1
Nevergiveup
@de Tank Nette reactie
+2
de Tank
@Nevergiveup dank je, ik denk dat de meesten dat wel kunnen als ze gewoon bij elkaar zouden zitten.
+4
de jonge
@de Tank en dat is wat ik juist bedoel,laat een ieder in zijn waarde en laat je niet opjennen door de staat, een ieder behoort een beslissing te kunnen nemen waarvan diegene denkt dat het beste bij hem of haar past, en dat geroeptoeter dat ongevaccineerden dan ook niet in het ziekenhuis behoren te komen als ze niet zijn gevaccineerd is naar mijn mening geheel ongefundeerd, net zoals iemand zal kunnen stellen dat de gevaccineerden die er nu liggen er niet waren gekomen als ze niet waren gevaccineerd,kortom niemand die het weet... en dat er dan mensen zijn die zijn voor een verplichte vaccinatie is in mijn ogen alleen maar gebaseerd uit angst voor hun eigen hachje,terwijl de bottle neck toch gewoon blijft liggen bij een uitgeholde zorg wat al jaren gaande is, en waar we nu op pijnlijke wijze achter komen.. en dan nog doet de staat daar niets aan maar blijft alleen maar geld pompen in vaccineren...Laten we eerlijk zijn,als we onze dieren laten enten met een experimenteel iets en we zien dat de enting niet doet wat is beloofd en we meer uitval dan normaal zonder oorzaak zien dan voorgaande jaren en er worden linken gelegd dat dat wel eens aan de enting zou kunnen liggen,gaan we toch ook niet door om dan juist vaker met dat middel te enten?. Maar klaar een ieder moet doen waar hij of zij zich veilig en vertrouwd bij voelt,maar een verplichting is in mijn ogen juist a sociaal
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @de Tank:
stand hier wat betreft bekenden, 4 overleden aan covid, 3 serieuze long Covid, bijwerkingen vaccin(langer dan een week) 0.

aantal geprikt ook 0?
+2
Grasbaal
@Nevergiveup Ik volg de cijfers in Israel die lopen wat meer op voor met ons, daar werkt de booster (of hoe je het wilt noemen) goed: nos.nl/artikel/…

(klik om te vergroten)

Israel Corona-cijfers 21-12-2021
Nevergiveup
@Grasbaal Daar is nog geen Omicron ff afwachten hoe het dan gaat , anders heb je gelijk
+1
Nevergiveup
@Grasbaal nu.nl/coronavirus/6174463/…

De vraag is nu of het lichaam / afweer niet moe word van al geprik en een steeds kortere periode nodig is om nog enigdinds werkzaamheid te creëren, totdat het niet meer werkt en de Israëlische bevolking misschien een nooit vertoonde "uitdunning" tegemoet gaat.

Zeg het maar ? Kan het prikken in zo'n hoog tempo wel door gaan zonder gevolgen ?
arie.j
Quote Reactie van @Nevergiveup:
de Israëlische bevolking misschien een nooit vertoonde "uitdunning" tegemoet gaat

Jij bent toch geen familie van Thierry Baudet ?
Nevergiveup
@arie.j Nee gelukkig niet. Niet van die Wappie reacties geven graag.

Maar het is geen antwoord op mijn vraag.

Op de RIVM site staat dat het lichaam herstel tijd nodig heeft na vaccinatie , het is als een sport persoon die net een zware prestatie heeft geleverd.

Er werd eerst gesproken over 6 maanden , dat is verkort naar drie maanden (paniek ?).

Tevens staat er dat als je te snel boosterd de reactie van het lichaam steeds minder zal worden (minder antistoffen) .

Dus mijn vraag was , zou het gevolg dus kunnen zijn dat het uiteindelijk niet meer werkt en de bevolking daarna zeer gevoelig word voor Corona, met dramatische gevolgen ?
+2
arie.j
Quote Reactie van @Nevergiveup:
@arie.j Nee gelukkig niet. Niet van die Wappie reacties geven graag.

"Nooit vertoonde uitdunning van de bevolking in Israel, " schreef je
En nu na die tijd als motief een dikke duim veronderstelling aanvoeren
Man , man, schaam je de ogen uit het hoofd...
Bah, als je zo je meent de mensheid angst te moeten aanjagen .
Nevergiveup
@arie.j Toch geen antwoord op mijn vraag of daar iets over bekend is , maar een schreeuwerige reactie , jammer , zoiets verpest de PB discussie ....

Misschien weet iemand anders uit het verleden of dit gevolgen kan hebben ?

Aan Arie heb je niets.
+2
achterhoeker2
@Nevergiveup Bij een vaccinatie wordt het afweersysteem vh lichaam geactiveerd, zodat het bij een besmetting door het corona virus minder ziek wordt ook zijn de complicaties veel minder ernstig.
Eigenlijk werkt het corona vaccin hetzelfde als de griepprik.

p.s je hebt waarschijnlijk toch weer iets gevonden op facebook wat jouw beter past ,maar ik probeer het toch maar.
+1
achterhoeker2
@achterhoeker2 Die griepprik voorkomt niet dat je de griep krijgt ,maar helpt wel tegen de complicaties van griep (longontsteking, hartklachten etc)
Nevergiveup
@achterhoeker2 Ik heb geen facebook , daarom kan ik mij de hele dag tot PB wenden 😂

Ok , ik weet het ook niet , misschien maakt het niks uit , vond het verwarrend dat de RIVM berichten tegenstrijdig aan de latere acties waren.
+1
Albert Altena
@Nevergiveup Dat moet je niet zien als verwarrend.
Steeds betere inzichten zou de juiste benaming wezen.
Let wel wat ik steeds zeg:
"De toekomst is mistig, het verleden helderder"

Maw. Als geweten was dat Delta kwam en Omikron dan was er meer ingezet op bedden.
Maar als deze niet gekomen waren zou er zinloos geld weggesmeten zijn, als uitgebreid was.

Als het zeker was dat de huidige vaccins minder lang zouden werken was er zeker eerder geboosterd.
Verbeterde inzichten dus!
Nevergiveup
@Albert Altena Ok , dat met die bedden vind ik al 22 maanden incompetentie , en er was daarvoor ook al een tekort. Maar goed daar verschillen in van mening dat kan.

Als wij het nu beiden voor het zeggen hadden wat zouden we dan overeen kunnen komen.

1)
De zorg zo spoedig mogelijk uitbreiden evt. Met het intreden oud artsen en verpleegsters voor bv een jaar om de bezetting aan te kunnen vullen.
In eerste instantie 10 IC bedden per ziekenhuis (500).
Daarnaadt evalueren.

2)
Alle mensen met onderliggende kwalen vaccineren en alles boven de 60. De rest van de bevolking en kinderen niet want ik lees hier net boven dat ondanks dat je gevaccineerd bent toch gewoon natuurlijke imuuniteit op moet bouwen , de gezonde onder de 60 doen dat automatisch en geven dus door veel hogere imuuniteit dan gevaccineerden een beschermende deken over de rest van de bevolking, dat is waar we uiteindelijk naar toe moeten.

3)
Maatschappij gewoon open met alleen basis regels (1,5 meter ed.) Het land en het Leven moet ook gewoon verder.

Ingeval calamiteiten opschalen maatregelen (geen lockdown) voor vast gestelde tijd van (max) drie weken (dat laatste is belangrijk en schept duidelijkheid, ook voor ondernemers)

,4)
Na evaluatie en hopelijk betere vaccins , samen met griepspuit in de herfst de komende jaren zwakkere en oudere boven 60 jaar vaccineren.

Zo zou ik het doen.
+1
Nevergiveup
@Nevergiveup ohja en dat ✔️ vind ik alleen maar schijnveiligheid of eigenlijk nog erger , besmetting courier ...

Als de piek oploopt dan naar 1G (testen) , en zoizo altijd op vliegveld 1G tot pandemie weg is.
+3
arie.j
Quote Reactie van @Nevergiveup:
@arie.j Toch geen antwoord op mijn vraag of daar iets over bekend is , maar een schreeuwerige reactie , jammer , zoiets verpest de PB discussie ....Misschien weet iemand anders uit het verleden of dit gevolgen kan hebben ?Aan Arie heb je niets.

Jij had geen vraag, alleen maar behoefte om mensen een mogelijke ramp in het vooruitzicht te stellen, Wappie.
Krijg al minstens 10 jaar een griepprik, niemand die vraagt of je dan soms al griep hebt, of kort geleden gehad.
Rundvee kreeg vroegen ook levenslang ieder jaar een MKZ prik
En een tempo dat onze veeartsen hadden!!
Nevergiveup
@arie.j ??

Hou toch op klein verwend kind.
sorry
Quote Reactie van @arie.j:
Rundvee kreeg vroegen ook levenslang ieder jaar een MKZ prikEn een tempo dat onze veeartsen hadden!!

en de schapen Arie, waarom kregen die geen prik?
Albert Altena
@Nevergiveup Een vaccin is maar een hulpje om te zorgen dat ernstig ziek zijn voorkomen wordt.
Daarna zal het lichaam bij infectie zelf de grote immuniteit moeten opbouwen.
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @Grasbaal:
de cijfers

hoe zou het verloop zijn zonder prik? Waarschijnlijk zelfde beeld..
+2
cjw73
@Grasbaal 2 reden voor. Belangrijkste is te weinig ic capaciteit en de cijfers worden echt niet openbaar gemaakt. Heb 4 familieleden die verdeeld over 3 ziekenhuizen in het noorden werken en die allemaal toch iets anders zeggen.
+1
Zwaagdijk
@cjw73 dat is toch raar dat ze allemaal wat anders zeggen?
+1
cjw73
@Zwaagdijk iets anders dan wat hugo zit te vertellen.
+4
George
Quote Reactie van @cjw73:
over 3 ziekenhuizen in het noorden werken en die allemaal toch iets anders zeggen.

Ik hoor ook dat het eigenlijk niet echt zo heel druk is. 😄
+1
Kalfjes
@Grasbaal twee dochters van mijn broer werken op de IC .IC beden staat gewoon leeg door personeel gebrek
+1
jack89138393
@Grasbaal Was Hugo de Jonge niet die gast die zei dat de boosteren enorm helpt terwijl Van Dissel zei dat we het nog niet weten?
Nevergiveup
@jack89138393 RIVM zegt nu dat werking na 5 maanden 20-25% is , nu begonnen we met die wortel van 95% in juni met twee prikken en klaar. Dus de coma zal nu ook wel weer een digit abuis staan...

Dus tja dat word dan om de 3 maanden spuiten , lijken wel druks verslaafden ....

Maar wat belangrijker is , en wij als veehouders toch ook wel weten , als je iedere keer een behandeling moet herhalen doe je de koe weg ... Of je start een andere behandeling ...
Leo,s vriend
@Nevergiveup In de veehouderij herhalen we entingen toch ook jaarlijks, of vaker? vraag het de zeugenhouders maar eens.
walker1
@Leo,s vriend Hoeveel antibiotica is er vroeger gewoon maar gespoten terwijl dieren niet eens ziek waren?
+1
Leo,s vriend
@walker1 Antibiotica en entstof met elkaar vergelijken........ schei uit man.
+1
George
Quote Reactie van @Leo,s vriend:
Antibiotica en entstof met elkaar vergelijken

Teveel Johnnie Walker genuttigd denk ik. 😄
adriaan33
@Leo,s vriend en in de pluimveehouderij.

(klik om te vergroten)

Nevergiveup
@adriaan33 Oei ,

Foutje bedankt ....
Leo,s vriend
adriaan33
@Leo,s vriend vind het toch een lezenswaardig artikel omdat het om de zelfde materie gaat.
Leo,s vriend
@adriaan33 Nee, gaat dus niet over dezelfde materie.
+2
arie.j
Voor het naar bed gaan zie ik nog juist dat er anti-vac lieden buitengewoon hun best doen om andere op het verkeerde been te zetten.
Zelfs een kopie van een krantenartikel uit 1989 over Corona bij kippen door een zekeren adriaan 33.
Nou succes er mee, en pas maar op dat je zelf niet kippig wordt
Nevergiveup
@arie.j Ja zoiets is inderdad jammer in een discussie , het kan denk iedereen wel eens overkomen , maar foute info hoort niet
arie.j
Quote Reactie van @Nevergiveup:
@arie.j Ja zoiets is inderdad jammer in een discussie , het kan denk iedereen wel eens overkomen , maar foute info hoort niet

Kan ieder wel eens overkomen????????
Hij heeft er nu bij gezet dat het uit de pluimveehouderij kwam, zie ik.
Wist die dus gisterenavond ook al
Nou ja, jij komt bij mij soms ook over als een applausmachines voor alle kritiek en twijfels
Je doe maar hoor.
Alleen jammer als mensen er de dupe van zouden worden
cs-agrar
Quote Reactie van @arie.j:
Voor het naar bed gaan zie ik nog juist dat er anti-vac lieden buitengewoon hun best doen om andere op het verkeerde been te zetten

waarschijnlijk slapen zij wel beter dan jij die nog op zn booster wacht..
Nevergiveup
@Leo,s vriend Jaarlijks vind ik normaal, voor corona zou dat dan de Herfst zijn neem ik aan.
groeier
Quote Reactie van @Leo,s vriend:
In de veehouderij herhalen we entingen toch ook jaarlijks

Dat tegen Corona is geen entstof.
sorry
Quote Reactie van @Leo,s vriend:
vraag het de zeugenhouders maar eens.

ja varkens stappen ook iedere dag in het vliegtuig..
+5
Erco
@Grasbaal Lul toch niet zo stom. Zelfs al kom ik op de IC dan heb ik nog geen spijt.
walker1
@Erco Ja, dat roep je nu.
+1
matt
@Erco Lul toch niet zo stom. Zelfs al kom ik op de IC dan heb ik nog geen spijt.

Ja lul niet zo stom
demelkboer
@Grasbaal oud en dik co, oud en dik dat lig daar op de ic
George
Quote Reactie van @demelkboer:
oud en dik co, oud en dik dat lig daar op de ic

Hoe weet jij dat nu weer? Ben je ze gaan wegen en heb je ze in de bek gekeken?
Leo,s vriend
@demelkboer Uit eerste hand weet ik dat jong en dik daar ook ligt/lag. Afgelopen week hier in omgeving 2 jongeren(dik) overleden na 3 weken coma. Die ouders hebben dus letterlijk afscheid genomen toen ze 3 weken geleden hun zoon in slaap zagen gaan.Zal je maar overkomen, zoon in ziekenhuis, telefoontje, gaat niet goed, we willen hem in slaap brengen, kom NU om afscheid te nemen, voorgoed dus.............
George
Ik vind het zeer jammer dat alles op slot is gegooid en weet niet of dit allemaal wel nodig is. Je kunt niet telkens de maatschappij lam blijven leggen is mijn mening. Maar dat ik in mei die spuit van Jansen heb gehad daar heb ik niet echt spijt van. Zou niet weten waarom.
+1
Nevergiveup
+4
groeier
@Nevergiveup @George

Even de filmpjes kijken van Pierre Capel, op Bitchute.com en youtube.
George
@groeier
Wat is daar te zien? Krijg ik dan wel prikspijt?
groeier
@George

Ja,
Eerst de filmpjes maar even bekijken.
+3
Grasbaal
@groeier Blind achter kwakzalver Capel aanlopen lijkt me niet verstandig.......... Pierre Capel beweegt zich in alternatieve kringen waar hij lezingen houdt over het zelfhelende vermogen en over hoe sport, yoga en meditatie genen veranderen. Willem Engel dweept met deze hoogleraar: google.com/search/…
+1
groeier
Quote Reactie van @Grasbaal:
Blind achter kwakzalver Capel aanlopen lijkt me niet verstandig

Zo maken de Big Farma hem zwart, met de miljarden lukt ze dat. De entstof is experimenteel, daar willen veel veehouders hun dieren niet eens voor laten gebruiken, als ze alles zouden weten. Kijk ook even op Cafe Weltschmerz dat stuk van Ad Nuis van vorige week en ook de filmpjes van Professor Theo Schetters op blckbx tv.
+1
de Tank
@Grasbaal genen veranderen? Gentherapie bij de antivaccers? 😜
+5
de Tank
@groeier ik vind het opmerkelijk dat mensen die zeggen niet alles of niets te moeten geloven van wat er in de MSM voorbij komt blind achter dit soort verhalen aanlopen. Ik zou verwachten dat dan alles ook onderzocht wordt. Ik zie de meest wonderlijke verhalen, getallen en uitkomsten van onderzoeken voorbij komen. Laatst nog een verhaal over dat bij gevaccineerden het bloed veel minder zuurstof op kan nemen. Dat zou betekenen dat topsporters geen deuk meer in een pakje boter kunnen slaan. Uiteraard kunnen sporters allemaal liegen dat ze een prik hebben gehad. Als je dan zo kritisch bent op info, wees dat dan ook op info die wel passen in jouw beeld van de waarheid.
+2
groeier
Quote Reactie van @de Tank:
Als je dan zo kritisch bent op info, wees dat dan ook op info die wel passen in jouw beeld van de waarheid.

Alles komt toch vanzelf bovendrijven nu, maar ook in de nabije toekomst, een omslagpunt lijkt al bereikt dat prikken veel meer schade aanricht tov geen prik zetten. Gezonde voeding en een goede leefwijze zijn de oplossing, dat is 10x belangrijker.
+1
matt
@groeier fictie en non fictie,dat moet je proberen te scheiden.
de Tank
@groeier dat laatste ben ik met je eens, dat eerst komt voort uit geloof in selectief gekozen info.
achterhoeker2
@groeier Al die mensen die zo tekeer gaan tegen vaccinatie laten zich stiekem zelf wel vaccineren.
Die dansleraar (met die lange haren) is al 3 x gevaccineerd, maar wel schreeuwen dat het gevaarlijk is.
paul1
+1
George
@paul1
Goh Paul dan hoor jij ook tot de categorie zwervers , daklozen , 1967-68ers. Mooi met Jansen gaat het dus langzaam steeds beter. 😀
+1
paul1
@George reken mij maar bij de zwervers uit 68
Wolswinkel
@paul1 Gaat het dansen je ook steeds beter af daardoor?
+4
Nevergiveup
Ik heb wel spijt , komt nu teveel boven water over mRNA naar mijn zin , hoop dat het niet waar is voor mijzelf en een ieder ander , ik hou mij even gedeist en wacht tzt. op Novavax - Novaxovid
En verder heb ik niets tegen iemand die wel gaat boosteren , uiteindelijk weet niemand nog wat er precies gaat gebeuren. De tijd zal het leren.
Nevergiveup
@de jonge In dat onderzoek wat ik in de vorige topic heb geplaatst die gesloten is "omicron driven by vaccinated jong people" staat zelfs dat in ZA nagenoeg alleen gevaccineerden in het ziekenhuis komen met omicron , de niet gevaccineerden (75%) krijgen het schijnbaar niet of nauwelijks .

Als dit waar is dan heeft het mRNA juist een probleem veroorzaakt (zwakte immuun systeem en/of mutatie aanzet)

Ik lees het alleen maar ....

Weet niet wat allemaal wel of niet waar is

Wat ik wel weet dat we na 10 tallen miljoenen spuiten in de EU nog verder van huis zijn als vorig jaar ...

En dat er wat minder in het ziekenhuis liggen komt door de langzaam aan natuurlijke groeps imuuniteit , geloof niet meer door de spuiten ....
+2
Julius
Quote Reactie van @Nevergiveup:
Weet niet wat allemaal wel of niet waar is

Als je niet weet of het allemaal waar is kun je het hier beter ook niet plaatsen.
Nevergiveup
@Julius Dat klopt , dan kunnen we PB sluiten, en oa. den Haag ook ....
+1
Nevergiveup
@Julius nog niet gepubliseert duits onderzoek.

Zeg het maar Julius , ik weet het niet meer ...

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+1
Nevergiveup
arnold
@Nevergiveup Hier hoor je weinig over,waarom word dit doodgezwegen?
+2
Nevergiveup
@arnold Ga eens in de schoenen (stappers) van de Jonge staan .

Ook al is er enige twijfel , dan gaan ze dat NOOIT , NOOIT , NOOIT . toegeven , dan breekt de PLEURIS uit.
+3
arnold
@Nevergiveup maar ook de pers hoor je hier nauwelijks over!
jack89138393
Raben
@arnold In Duitsland is dit bij een politica ook opgevallen , was van deelstaat Thuringen , die zei , wij hebben de laagste vaccinatie graad , maar ook een lage oversterfte tegenover de staten waar het andersom is , die legde het verband met vaccin , het valt Omzigt dus ook op in Nederland , 1000 per week ! is niet mis , wat me ook opviel , was dat er plotseling uit het niets een bericht opdook van een arts , om te vertellen dat de doden niets te maken had met vaccin , het ging over het gerucht van hart problemen , die hoor ik ook , misschien is het zoals nevergiveup zegt , verzwijgen en de gelederen gesloten houden , om geen paniek te veroorzaken want anders breekt de pleuris uit , op zich is het wel goed dat er weigeraars zijn , kun je nog iets vergelijken , maar persoonlijk heb ik het vermoeden , gokje dat 80% van de oversterfte groep 100 % gevaccineerd is , ik weet het ook niet , maar het rommelt .
Grasbaal
Quote Reactie van @Raben:
gokje dat 80% van de oversterfte groep 100 % gevaccineerd is , ik weet het ook niet , maar het rommelt .

En als het gokje andersom uitvalt?
+2
Raben
@Grasbaal Dan gaan we dat geheid horen .
jack89138393
@Grasbaal Volgens de Telegraaf ging het om cijfers waarbij corona niet meegeteld werd.
Nevergiveup
@jack89138393 Ja , maar heb ook gelezen dat RIVM dat niet bijhoud ....

Ook raar opnieuw zoveel over sterfte , zijn vorig jaar al zoveel zwakkere gesneuveld ..,🤷
+1
jack89138393
@Nevergiveup Waar het mij om ging was de opmerking 'als het gokje andersom valt'. Dit kan niet want de oversterfte momenteel is niet door corona, het kan wel door vaccinaties maar dus niet door mensen die niet-gevaccineerd zijn.
+2
Achso
@jack89138393 als iedereen die gebaxxed is straks omvalt heb jij het mooi rustig in Europa. Waar maak je je druk om
jack89138393
@Achso Om mijn kinderen en de wereld waarin zij verder moeten vol met schulden en niet meer de mooie wereld waarin wij zijn opgegroeid. Wat mezelf betreft was ik het liefst van deze wereld af, maar ik kan hun niet in de steek laten.
+1
de Tank
@jack89138393 Weet je zeker dat de wereld eerst zo mooi was of dat jouw beeld van de wereld veranderd is.
jack89138393
@de Tank Ik heb het zo ervaren, kinderen ervaren deze wereld waarschijnlijk als normaal. Maar als je iemand twee jaar geleden vroeg of men in China wilde wonen kreeg je meestal het antwoord Nee. Het duurt niet lang meer voor we in een soort China wonen.
de Tank
@jack89138393 Jammer dat je beeld van de wereld zo negatief geworden is.
jack89138393
@de Tank Waarom vind je dat jammer? Wie zegt dat ik geen gelijk heb?
+2
George
@de Tank
Nou ik ben deze wereld nog lang niet moe maar ik vrees wel dat we de mooiste tijd van ons leven hier gehad hebben en ik denk dat de jongeren van nu minder welvaart gaan kennen dan wij en onze ouders.
+1
jack89138393
@George Ik lees veel verhalen over jongeren in de steden en de GGZ, dat is schrijnend momenteel. Veel zelfmoorden en kinderen die geen toekomst meer zien, dat allemaal om de ouderen te beschermen. Zelf merken we er hier op het platteland gelukkig niets van. Velen geven die kinderen de schuld dat ze verwend zijn, maar onze generatie kan zich dat aanrekenen en dat willen veel mensen niet zien.

Ouderen horen kinderen te beschermen, kinderen moeten niet ingezet worden om ouderen te beschermen. Als ik mijn leven op moest geven om mijn kinderen weer een kans te geven dan had ik dat er best voor over, maar men is bang geworden om dood te gaan tegenwoordig.
de Tank
@Raben 80 % gevaccineerde, dan gaan er dus verhoudingsgewijs meer niet gevaccineerden dood, dat vermoeden heb ik ook.
+1
adriaan33
@de Tank niet iedereen kan volledig gevaccineerd worden. Als je de eerste vaccinatie ternauwernood overleeft ga je verder als ongevaccineerd zonder qrcode
arie.j
Quote Reactie van @adriaan33:
@de Tank niet iedereen kan volledig gevaccineerd worden. Als je de eerste vaccinatie ternauwernood overleeft ga je verder als ongevaccineerd zonder qrcode

Ja, natuurlijk, die ken jij er genoeg😉
Zou willen voorstellen, dat je voordat je zulke berichten neerzet aan die mensen vraagt hier ook wat neer te schrijven.
+1
achterhoeker2
@arie.j Steek er geen energie in arie, ze geloven alleen wat ze willen geloven, 85 % laat zich vaccineren en houdt zich aan de basisregels maar alle aandacht gaat naar die schreeuwers die bang zijn voor een prikje.
adriaan33
@arie.j Wat ik hiermee wil aangeven dat niet iedere ongevaccineerde overledene een wappie was.
+1
Nevergiveup
@de Tank Dat weten we denk beide niet zeker , de meeste waren ouderen die tegen de 100% gevaccineerd zijn.

Eigenlijk zou die exacte upto
date weergave belangrijk zijn .(vacinatie graad , welk type , onderliggende kwaal , leeftijd , tijdsverloop tussen vacinatie - sterfte etc.) Ik ben 2 x gevaccineerd , was vol vertrouwen begonnen , maar als ik nu praktisch kijk valt het me ontzettend teleurstellend tegen , en ga nu geen booster meer halen , helemaal het vertrouwen verloren , als Covavax , Covaxovid er aankomende herfst is ga ik daar wel voor
+2
groeier
Quote Reactie van @Nevergiveup:
als Covavax , Covaxovid er aankomende herfst is ga ik daar wel voor

Voorheen was altijd de norm eerst 6a 7 jaren onderzoek verrichten voor de toelating van de medicijnen, dat was niet voor niets zo.
Nevergiveup
@groeier Ja dat is ook eng .... Tja zeg het maar ?
de Tank
@Nevergiveup van de lange termijn gevolgen is gewoon niets te zeggen, dus zowel beweringen van wel als van niet laat ik links liggen. Ieder kan zijn eigen afweging in het risico wat ie wil lopen bepalen. Het kan in ieder geval niet op basis van kennis voor de lange termijn.
Kars
@de Tank ken gevaccineerden die nooit een spuit hebben laten zetten. Maar wel vaccinatiebewijs.
+1
Albert Altena
@Kars Zulk soort mensen zorgen ervoor dat alles zo ingewikkeld moet!
Strenge straffen tegen dit soort mensen.
Nevergiveup
Verwijderd
+1
Melkboer16
Heb toch verschillende niet-vaxxers op de IC zien belanden. 94% van de mensen gaat een booster halen wordt nu bij Beau genoemd.
Wil mijn en ons vrije leven terug ook al komt er een vaccinatie plicht.
Krijg wel eens de indruk dat alle anti-vaxxers op internet bezig zijn
+1
George
Quote Reactie van @Melkboer16:
Wil mijn en ons vrije leven terug ook al komt er een vaccinatie plich

Dat hebben we niet echt gekregen , ook voor mij als gevaccineerde is de boel nu gewoon op slot.
jack89138393
@George Je vaccinatie is al verlopen, zonder de zogenaamde 'booster' is iedereen weer terug bij af.
+1
George
Quote Reactie van @jack89138393:
e vaccinatie is al verlopen, zonder de zogenaamde 'booster' is iedereen weer terug bij af.

Officieel is QR code pas na 9 maanden verlopen, dus ik wacht nog even. 😄
jack89138393
@George Gaat het nu om de prik of de QR? De 'booster' wordt door de EU aangeraden uiterlijk zes maanden na de volledige vaccinatie en je krijgt drie maanden verlenging met de QR. Te belachelijk voor woorden in zo'n pandemie.
+1
George
Quote Reactie van @jack89138393:
Gaat het nu om de prik of de QR?

Eerlijk is eerlijk , mij vooral om de QR. Ik wordt niet graag beperkt in mijn gaan en staan 😄
jack89138393
@George Ik laat me niet door een ander chanteren, zeker niet als ik al in 2019 wist dat men een middel zocht om de wereld mee te prikken. We zijn geen vee!
jack89138393
@George
George
[quote="@jack89138393" p="1957558"][url]https://mobile.twitter.com/R137K/status/1445340463377039367[/quote[/url]]

Air Date: October 29th, 2019
+1
jack89138393
@George Klopt, voor corona.
+1
Jannus
Quote Reactie van @jack89138393:
iedereen weer terug bij af.

men blijft nog een paar jaar aan het prikken schat ik zo in
walker1
@George Daarom de hoogste tijd voor prikplicht en 2G. Ik zie het heel simpel: de hele maatschappij heeft last van corona, ook al wordt je niet ziek, dan heb je wel hinder van de maatregelen. Vaccineren helpt zeker, toen we daar begin dit jaar mee begonnen, liepen de besmettingen hard terug en kon er tegen de zomer al veel maatregelen afgeschaft worden. Als je niet gevaccineerd wilt worden, dan wil je dus niet meewerken aan de oplossing, nou dan wil in mijn ogen ook niet bij de maatschappij horen, blijkbaar vind zo'n wappie zich als individueel veel belangrijker als de rest van de groep. Nou, dan moet die ook maar accepteren dat die buiten de groep geplaatst wordt en veel dingen niet kan of mag doen, die de rest van de groep wel kan doen.
+3
George
@walker1
Ik ben gevaccineerd en toch gooien ze alles op slot , dus schiet ik er geen flikker mee op. Als ze er 2G van maken en alles open gooien dan zal ik wel de booster gaan halen. Maar nu heb ik er even geen zin in.
+1
jack89138393
@walker1 Besmettingen liepen het jaar ervoor net zo hard terug in die periode, voornamelijk omdat mensen bij mooier weer meer buiten zijn en beter ventileren. Vaccineren kreeg ten onrechte de credits.
Maatregelen worden opgedrongen door dezelfde personen als die de vaccins moeten slijten, Omikron is in Zuid-Afrika helemaal niet ernstig en als je probeert te vinden hoeveel doden er al zijn door deze variant dan vind je haast niets, alleen maar paniekzaaierige voorspellingen (net als bij Delta).
Raben
@walker1 Van distel zei ook , de vaccins werkten prima tegen A en D variant , tegen deze is het afwachten omdat ie een ander jas aan heeft , dus min of meer terug bij af , succes in het verleden geeft geen garantie voor de toekomst , daarnaast zou veel anti vaxxers wel eens overslag kunnen gaan met de novavax ipv Rna vaccins
Kars
@walker1 Gaan vaccineren in maart om dan te zeggeb in mei of juni dat het werkt. Sinds wanneer hebben we in de zomer ooit een griep epedimie gehad??
Heeft toch gewoon met het weer en tijd van het jaar te maken.
Neem jij nog maar shotjes extra ik zie wel dat ze je brein goed aantasten.
de Tank
@Melkboer16 die hebben de meeste behoefte aan bevestiging
+6
bonsjoer
Gezellig., alweer een topic over Covid met de bijbehorende rits voorspelbare reacties met allerlei wilde achterdochtige theorieën ., het dagelijkse 'The Great Reset' evangelie zal er vast ook wel weer tussen staan met bijbehorende bizarre links..., zucht.
+2
groeier
Quote Reactie van @bonsjoer:
The Great Reset' evangelie

Dat is de waanzin van Klaus Schwab en zijn vrienden, de hele wereldbevolking der onder zien te krijgen dmv onder andere, Qr code, gezichtsherkenning op iedere hoek van de straat enzv... Critici pleiten juist voor een Big reset, opschonen plus weer gezond maken van de financiele sector.
George
Quote Reactie van @groeier:
Qr code, gezichtsherkenning op iedere hoek van de straat

En wat schieten ze daar dan mee op?
groeier
Quote Reactie van @George:
En wat schieten ze daar dan mee op

Dat zijn nog maar een paar dingen van de duizend andere, waarmee ze onze totale vrijheid fors willen inperken.
De volgende stap is een Chip in je lijf, wie weet heb je ze al via Nanodeeltjes binnen gekregen?
+1
de Tank
@groeier chip draag je altijd bij je ? Gooi eerst je mobiel in de grijze container.
groeier
Quote Reactie van @de Tank:
chip draag je altijd bij je ? Gooi eerst je mobiel in de grijze container.

Een mobieltje is nog wel wat anders dan iets in je lijf wat bv andere gevolgen kan hebben voor je.
+3
de Tank
@groeier ik haak af
+2
matt
@de Tank nu al 😀))
groeier
Quote Reactie van @de Tank:
ik haak af

idd, bedoel, dat ze die fratsen eerst maar is een jaar, of 10 op een ander uittesten.
+1
matt
@groeier klap van de molen zeiden ze vroeger,nu zullen het de verkeerde nano deeltjes zijn dan 🤣
Nevergiveup
Verwijderd
+1
Nevergiveup
1,5 jaar geleden heb ik al eens gezegd dat corona virussen zich niet makkelijk laten vangen , alle wetenschap ten spijt . Dat komt dus 100% uit.

Het prikken gaat geen oplossing geven. De natuur gaat het voor ons oplossen.
Omicron kan al een beetje de oplossing worden , we zullen zien

Tot nog toe helpt alleen weinig contacten on een piek te voorkomen ( al is dat niet leuk) en verder niets.
+5
marcsterreborn
Het valt op dat het wappie-gehalte hier best hoog is
Boerbakje
@marcsterreborn Dat is een bijwerking als je geen prikje neemt.
achterhoeker2
@Boerbakje Ze moeten het zelf weten, maar hou dan eens op met dat protesteren dat vaccinatie gevaarlijk is.
+5
ronald73
@marcsterreborn Ja, blijkbaar zijn er steeds meer mensen die overstappen naar die richting. Daarentegen zie je niet dat 'wappies' overstappen naar de overheidsversie van covid. Daar kan je een korte conclusie uit trekken: mensen worden wakker.
de Tank
@ronald73 niet de enige conclusie die je zou kunnen trekken, ik denk eerder dat meer mensen hun verstand verliezen.
Kars
@de Tank als je het niet hebt kun je het ook niet verliezen
demelkboer
85% van omicron gevaxxed.....

(klik om te vergroten)

+1
demelkboer
85% van omicron gevaxxed.....
demelkboer
3% omicron natuurlijk immuun
Nevergiveup
@demelkboer je bedoelt denk 97% immuun , het was maar 3% die het opnieuw kreeg ! tegen 85% gevaccineerd ....
demelkboer
@Nevergiveup ja klopt
+1
demelkboer
@Nevergiveup grappig eigenlijk , op ongemakkelijke feiten wordt nooit meer gereageerd
+1
Albert Altena
@demelkboer Op geshop is het zinloos om te reageren
demelkboer
@Albert Altena ik shop bij van dissel. Uit wappie krant dagblad van het noorden
Albert Altena
On -Gevaccineerde gewoon niet opnemen of andere zorg bieden zou alle problemen oplossen.
Gevaccineerde kunnen niets meer zeggen.
En voor ongevaccineerde is het toch maar een GRIEPJE!
Nevergiveup
@Albert Altena Dat is nu niet zo'n nette reactie op zijn zachts gezegd , wens een ander niet toe wat U zelf ook niet wenst ....

Ook weer schreeuwerige reactie , met verwensingen , jammer voor PB dit.
+2
Albert Altena
@Nevergiveup Dit getuigd dat je toch bang bent omdat je niet geholpen wordt.
Het is toch maar een griepje!
Alleen ongevaccineerde die nu in het ziekenhuis komen komen tot inkeer.
De rest zal nooit opgeven te protesteren ( Nerver give up).
+1
Kars
@Albert Altena ga jij die eisen ook stellen aan iedereen die de verkeersregels niet goed opvolgt en daarmee ongeluk krijgen en int ziekenhuis belanden door hun eigen schuld.
Albert Altena
@Kars Zou misschien bij veel mensen wel de ogen openen en dus stof tot nadenken geven.
Kars
@Albert Altena klopt heb het 3 weken geleden gehad. Als ik kon ruilen die 1.5 dag corona met die 5 dagen griep vante voren dan had ik liever corona.
+2
Jannus
Quote Reactie van @Kars:
die 1.5 dag corona

Verschil per persoon,zelf ben ik er wel 6 wkn prikkelig van geweest en laat me ook niet vaccineren en ben ook regelmatig in contact met mensen geweest die het hadden en daar ook mijn snuifje van meegekregen maar dat maakt mij natuurlijker immuun.

In het verleden ook griepprikken gehad maar was er swinters beroerder aan toe dan toen ik ermee stopte want de keren dat ik griep had vierde ik het goed uit en was weer de man.

Als men mij een wappie vind dan zij dat maar zo me op die manier te beoordelen,ik laat een ieder daar vrij in want weet ook dat vaccineren ook veel goeds heeft gebracht.
+2
Nevergiveup
@Albert Altena Ik heb het geen he verwoord nooit gezegd , ben er niet bang voor , het is geen influenza griepje , en ik ben gelukkig de afgelopen 40 jaar nooit in het ziekenhuis geweest , daar ben ik zeer dankbaar voor , wel netjes 40 jaar zorgverzekering , en volksverzekering betaald , zo hoort dat in een participatie samen leving.

Rook niet , drink niet , BMI van 27 (net 5 kg te zwaar naar mijn zin eigenlijk , maar dat komt hoofdzakelijk door een zware zak 😁)

Ik vind het wel asociaal als ik dan niet geholpen word .....
Albert Altena
@Nevergiveup Daarmee geef je toch wel aan dat de kans dat je opgenomen KAN worden wel reëel is.
Dat is nou net wat wij de ontkenners aan het verstand willen brengen.
+1
Nevergiveup
@Albert Altena Ja iedereen kan plots in het ziekenhuis komen , U ook.
Albert Altena
@Nevergiveup Ik had het over ongevaccineerde.En die dan vanwege die ziekte opname wensen
+2
George
Quote Reactie van @Nevergiveup:
maar dat komt hoofdzakelijk door een zware zak )

Kijk dat heb ik dan weer niet , daar maak ik direct werk van omdat te voorkomen. 😀
komelker 2
@George Arme geit.
+4
jack89138393
@Nevergiveup Vind ik ook. Ik ken ook mensen die nooit werken, altijd roken en zuipen en als ze dan daardoor in het ziekenhuis terecht komen worden ze netjes geholpen.
Prima dat men mij uit wil sluiten, maar geef ons dan een alternatief. Er zijn genoeg ziekenhuismedewerkers en huisartsen die ook geen prik willen, sluit ons apart op dat niemand meer last ervan heeft. Betaal al 30 jaar belasting en ziekenfonds, alle prikken gehad en alleen deze wil ik niet en de maatschappij laat zich opruien door politiek en media om ons uit te kotsen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
211
DEELNEMERS
38
WEERGAVES
4.266