Algemene ledenvergadering NMV afgelast

Beste leden, Vanwege de nieuwe, strengere coronamaatregelen kan de algemene ledenvergadering (ALV) van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond, die gepland stond voor 28 december aanstaande, helaas niet doorgaan. U ontvangt snel nader bericht over de voortgang van de vorming van het bestuur. Er komt namelijk veel...
Het bericht Algemene ledenvergadering NMV afgelast verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 Algemene ledenvergadering NMV afgelast (nmv.nu)

Beste leden, Vanwege de nieuwe, strengere coronamaatregelen kan de algemene ledenvergadering (ALV) van de Nederlandse Melkveehouders Vakbond, die gepland stond voor 28 december aanstaande, helaas niet doorgaan. U ontvangt snel nader bericht over de voortgang van de vorming van het bestuur. Er komt namelijk veel... Het bericht Algemene ledenvergadering NMV afgelast verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden nmv en melkveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!