Boeren dwarsbomen bus met dierenactivisten, demonstratie in Leerbroek uren later begonnen

Tientallen boeren, waaronder aanhangers van de activistische beweging Farmers Defence Force, hebben zaterdagmiddag geprobeerd een demonstratie te dwarsbomen van stichting Konijn in Nood. Die wilde een stil protest voeren bij een konijnenfokkerij in Leerbroek. Vanwege opgeworpen blokkades kwamen de dierenactivisten pas ruim twee uur later op de plaats van bestemming. De politie moest de boeren op afstand houden.

Deel dit topic

Reacties

Bekkink
Meestal bezoekt peter s nachts de stallen...
Zei hij zelf met zijn toespraak
Porky
@Bekkink wou dat ie dat bij mij keer deed.
Bekkink
@Porky en dat je hem dan tegenkwam?
+5
jan 10
Goed dat er ondersteuning was van de boeren uit de omgeving,het is niet nix en nogal intimiderend als ze zo dicht bij je bedrijf komen.
Volle tank met ketsplaat erbij,zal ze leren.:😁
+11
George
Omgekeerde wereld, wat een Kut journalist die Farmers Defence Force een activistische beweging noemt.
+1
Koeien boertje
@George kwamen ze ook nog te laat op bestemming, 1 ding scheelt ze hoeven de volgende dag niet aan het werk
Boerbakje
@Koeien boertje konijnen kunnen geen klok kijken.
+1
Achso
@George zo‘n absurd artiekel moet je verzinnen kunnen
Taeke Brottner
@George Wat is er dan niet activistisch aan Farmers Defence Force?
+1
jan w
Wat mij verbaasd is, dat die Jansen maar zo door kan gaan met zijn actie's. Hij had veel zwaardere brandwonden op moeten lopen met het in brand steken van de vrachtwagens bij die eendenslachterij. Wordt veroordeeld ervoor, moet € 5000.= schadevergoeding betalen en hij staat zo weer in het dolfinarium in Harderwijk de boel te verklooien.
+2
Haijtink
Het landelijk nieuws weer mooi gehaald. Hoe zorg ik dat een demonstratie in een klein gat toch groot nieuws word.... zorg dat de tegenpartij er ook staat en je hebt een 10x zo grote kans dat de media het oppikt. Hoe kunnen we elkaar steunen zonder dat we (onbedoeld) reclame gaan maken voor dit soort partijen????
casev2
Familie van m'n buren wonen daar in de straat. De honden lusten er geen brood van wat die ondernemers te voorduren hebben. Van rouwkaarten in de bus tot bedreigingen.....
+2
komelker 2
Een konijn met kerst is wel lekker
George
Quote Reactie van @komelker 2:
Een konijn met kerst is wel lekker

Ik lust ze ook als het geen kerst is. 😄
casev2
@komelker 2 nog nooit op, maar om eerlijk te zijn.... doe mij maar gewoon een varkenshaasje of biefstuk......

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's demonstratie , dierenactivisten en farmers defence force geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!