Geef Kleur Door: hoe meer groente en fruit in onze omgeving, hoe meer we ervan eten

Foodlog en FoodPersonality reiken gezamenlijk de Gezonde Innovatie Awards uit, voor de tweede keer. Het is een complimentenprijs voor producten en initiatieven die bijdragen aan een gezonder eetpatroon.
In deze serie richten we iedere dag de spotlights op één van de genomineerden. Vandaag: Anne Marie Borgdorff, programmamanager Gezondheid bij GroentenFruit Huis en projectleider bij Nationaal Actieplan Groenten en Fruit.
 Geef Kleur Door: hoe meer groente en fruit in onze omgeving, hoe meer we ervan eten (foodlog.nl)

Foodlog en FoodPersonality reiken gezamenlijk de Gezonde Innovatie Awards uit, voor de tweede keer. Het is een complimentenprijs voor producten en initiatieven die bijdragen aan een gezonder eetpatroon. In deze serie richten we iedere dag de spotlights op één van de genomineerden. Vandaag: Anne Marie Borgdorff, programmamanager Gezondheid bij GroentenFruit Huis en projectleider bij Nationaal Actieplan Groenten en Fruit.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden innovatie , groenten en gezondheid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!