"Samenwerking met Agriport A7 doet verkoop bedrijventerreinen goed"

In 2003 begon de gemeente Wieringermeer met een plan om bedrijventerreinen te ontwikkelen. Aanvankelijk was daar veel belangstelling voor, maar sinds 2008 droogde de vraag naar kavels op de bedrijfsterreinen Robbenplaat en Agriport grotendeels op. Tot in 2016.
Toen besloten de gemeente Hollands Kroon,…
 "Samenwerking met Agriport A7 doet verkoop bedrijventerreinen goed" (bpnieuws.nl)

In 2003 begon de gemeente Wieringermeer met een plan om bedrijventerreinen te ontwikkelen. Aanvankelijk was daar veel belangstelling voor, maar sinds 2008 droogde de vraag naar kavels op de bedrijfsterreinen Robbenplaat en Agriport grotendeels op. Tot in 2016. Toen besloten de gemeente Hollands Kroon,…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden verkoop , landbouwgrond , 2008 , 2003 en a7 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!