Nieuw bij... World Horti Center

Sinds 1 december is Will Zuiderwijk accountmanager bij World Horti Center. Zuiderwijk zal in die rol het netwerk van World Horti Center gaan versterken en verder uitbouwen.
Zuiderwijk is een bekende in de sector. Zo heeft hij verschillende functies bekleed bij Royal FloraHolland, werkte hij voor Aleia Roses en de afgelopen 2 jaar voor Arend Roses. \\\\\\\\\\\\\\\"Met zijn jarenlange ervaring in de Flower industrie is hij, sinds 1 december, een ware aanvulling voor ons team\\\\\\\\\\\\\\\", aldus World Horti Center.
 Nieuw bij... World Horti Center (floranews.com)

Sinds 1 december is Will Zuiderwijk accountmanager bij World Horti Center. Zuiderwijk zal in die rol het netwerk van World Horti Center gaan versterken en verder uitbouwen. Zuiderwijk is een bekende in de sector. Zo heeft hij verschillende functies bekleed bij Royal FloraHolland, werkte hij voor Aleia Roses en de afgelopen 2 jaar voor Arend Roses. \\\\\\\\\\\\\\\"Met zijn jarenlange ervaring in de Flower industrie is hij, sinds 1 december, een ware aanvulling voor ons team\\\\\\\\\\\\\\\", aldus World Horti Center.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden ervaring geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!