Aantal stalbranden in 2021 flink afgenomen

Het aantal stalbranden is in 2021 een stuk lager dan vorig jaar. Dit blijkt uit cijfers van het Verbond van Verzekeraars.

Deel dit topic

Reacties

+12
JanCees
Zou hier mogelijk een verband kunnen zijn met de in 2020 opgelegde celstraf aan de Vegan Stakker???
+1
T60401
@JanCees Het lijkt mij vooraf al duidelijk wat voor antwoorden deze discussie hier op gaat leveren. Denk dat wij er meer baat bij hebben dat dit in de tweede kamer besproken word.
+2
Van-Epscheuten
@JanCees Je mag denken wat je wilt, maar dergelijke verschrikkelijke dingen insinueren vind ik echt verkeerd!! Bah.
+3
robbies
@Van-Epscheuten hoezo? Een veroordeelde bewezen brandstichter wordt opgesloten en plots zijn er minder stalbranden. Nog niet zo'n gekke gedachte van JC
Koeien boertje
@Van-Epscheuten jo het zal zeker komen door die verplichte keuring waar ze een paar stopcontacten laten vernieuwen
+6
JanCees
@Van-Epscheuten Dat mag jij vinden maar ik mag de vraag stellen en dat doe ik dan ook. Als je bewezen (opvideo) een bedrijf en vrachtauto's in de hens steekt mag je toch vragen of dat vaker is gedaan?
Van-Epscheuten
@JanCees ik heb niks goed te praten aan de manier van actievoeren van deze man, maar hij heeft een vrachtwagen bij een slachterij in de brand gestoken. Hem er van verdacht maken dat hij (vele) stallen vol met dieren in de brand zou hebben gestoken, vind ik ondermaats, als je hierover niks te bewijzen hebt. Verplichtstelling van electrokeuring vanaf 2022 lijkt mij een behoorlijk meer steekhoudend verband.
Nevergiveup
@Van-Epscheuten pyromaan streaker ....
+1
Frederika
@Van-Epscheuten soms familie of zo??
+3
Melkboer16
@Van-Epscheuten dat @JanCees de link eens legt is hem te prijzen.
Jij durft het in elk geval niet maar het zou mij niets verbazen.
Als je dichter bij de harde kern van dieren-activisten komt dan verbaast je niks meer.
Esther Ouwehand staat dit soort lui gewoon te prijzen op bijeenkomsten van de partij van de dieren.
Hetzelfde was ongeveer het geval met de terreurgroep RaRa die in de jaren tachtig actief was, later zat die terrorist Duivendak gewoon in de tweede kamer.
Heeft ook meerdere aanslagen op zijn geweten.
+2
JanCees
@Van-Epscheuten volgens mij heeft het menneke al een aardig strafblad met meer dan fikkie stoken. Verder stel ik alleen de vraag jouw jeuk verbaast mij beetje . Kom je soms uitdie kringen??
Van-Epscheuten
@JanCees Nee, kom zeker niet uit die kringen! Mijn jeuk heb ik reeds verwoord.
+3
Zwaagdijk
@Van-Epscheuten als je tot dat in staat ben zo de alles in de fik te steken ben je tot meer in staat. Verschrikkelijke man die zoiets doet. Jc Vogelaar heeft gelijk dat ie dat zegt!
Prikker
@Van-Epscheuten je neemt het wel akelig veel voor die beste man op, hij vraagt het zich alleen af of dit een verband zou kunnen hebben wat opzich helemaal geen rare gedachtegang is m.i.
+3
Bekkink
@Van-Epscheuten peter is echt 1 die rijp is voor tbs. Dus de redenering is nog niet eens zo slecht.
casev2
Een zeer terrechte vraag die jan cees hier stelt. Ik heb het mezelf ook vaak afgevraagd. Heeft iemand ooit nog wel eens wat gehoord van dat geval in groningen een paar jaar geleden waar de dader op camera stond? Die vent was toen wel gepakt geloof ik
Leo,s vriend
November vorig jaar veroordeeld tot 25 maand ,waarvan 10 voorwaardelijk, gisteren liep hij al weer vooraan bij de actie in Leerbroek........ ???????
+1
JanCees
@Leo,s vriend Inderdaad klinkt bijzonder maar hij zat tijdje in in voorarrest dat gaat er vanaf en als tweederde van je tijd hebt uitgezeten en beetje braaf bent geweest dan mag je na 10 maanden al weer uit de bak.
Dushij was al een paar maandjes los.
+1
Bekkink
@JanCees de tbs waren ze vergeten....
Leo,s vriend
@JanCees ja, kan net, 25 nov veroordeeld, 15 maand netto zitten, voorarrest er af, is tie net weer vrij.
+3
Nevergiveup
@Leo,s vriend ongelofelijk dat hij dan weer bij zo'n demonstratie bij zo'n boerderij mag lopen ...., Het minste is toch wel dat hij gebieds verboden krijgt , is net of een groep pedofielen weer bij het zebrapad van een lagereschool staat , ziekelijk land dit !
Melkboer16
Dan klopt dat toch aardig. Hij zei toch bij die demo dat ie meestal snachts bij de bedrijven kwam
laatste strijder
Enkelbandje voor max 10 vierkante meter .....kan ie stikken in z n eigen fikkie
+2
diekman
GPS zender moet dat menneke om.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stalbranden geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
24
DEELNEMERS
15
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN