Schijf van vijf slaat rood uit bij hotelontbijtjes

Bij een recent bezoek aan een hotel werd me van tevoren gevraagd of ik een ontbijt wilde hebben. Mijn ervaringen met een ontbijt in een hotel, als iemand met diabetes, zijn niet best. De hele ochtend na een ontbijt in een hotel zijn mijn bloedsuikerwaarden veel te hoog. Dat komt door croissants, fastfood, gebrek aan volkorenbrood of vruchten uit een blik die voor de helft uit toegevoegde suikers bestaan. Dat kan en moet beter.
 Schijf van vijf slaat rood uit bij hotelontbijtjes (foodlog.nl)

Bij een recent bezoek aan een hotel werd me van tevoren gevraagd of ik een ontbijt wilde hebben. Mijn ervaringen met een ontbijt in een hotel, als iemand met diabetes, zijn niet best. De hele ochtend na een ontbijt in een hotel zijn mijn bloedsuikerwaarden veel te hoog. Dat komt door croissants, fastfood, gebrek aan volkorenbrood of vruchten uit een blik die voor de helft uit toegevoegde suikers bestaan. Dat kan en moet beter.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden fastfood , diabetes en ervaringen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!