Illustratie van: Herbert

Stal camera.

Wil een camera hangen in de pinken stal voor tocht. Is dat wat?

Deel dit topic

Reacties

+1
Ynze Oenema
Wat wil je daar mee doen dan? Wie gaat er nou op de camera pinken tochtig bekijken...Voor het afkalven lijkt me dat dan weer wel handig.
cjw73
@Ynze Oenema ja zoiets zoek ik nog. Dat ik op de gsm kan zien wat er in de afkalfbox gebeurt
+1
Herbert
@cjw73 3 tientjes heb je hem thuis via wish of aliexpress. Heb er zelf 2 van deze hangen. Werkt prima

(klik om te vergroten)

Herbert
@Herbert moet je wel wifi in de stal hebben.
cjw73
@Herbert zou het net vragen? En nee daar is geen WiFi das het probleem.
+1
Herbert
@cjw73 powerline adapter via het stroommet?
cjw73
@Herbert zou ik altijd nog eens proberen, maar ben bang dat het niet werkt, vanwege 2 aparte groepenkasten. En indien het al werkt, kan ik dan ook kijken op de telefoon wanneer ik niet thuis ben?
Herbert
@cjw73 ik heb een powerlineadapter in de kapschuur voor een omvormer van de zonnepanelen. Die gaat ook door een 2e meterkast. Ja, die camera kun je ook via je mobiele internet bekijken. Wel eens vanuit Parijs een berichtje naar het thuisfront gedaan dat een koe kalfde😄
Koeien boertje
@Herbert hahaha ik doe liever andere dingen op vakantie
Herbert
Als je een scherm in de keuken hangt waar je live op kijkt dan werkt het misschien. Een camera die je alleen op je telefoon bekijkt niet. Daar kijk je lang niet vaak genoeg op.
Ynze Oenema
@Herbert ahh ik ga er 2 kopen 😄 deze kosten niks! Geven ze goed beeld ? Ik heb al wifi !
+1
Herbert
@Ynze Oenema overdag best scherp. In het donker is het beeld iets minder. Er zit wel nachtzicht op voor als het echt donker is, maar dat komt maar 5 a 10 meter ver.

(klik om te vergroten)

Todi
@Herbert Terug kijken voor onrustige pinken is de bedoeling.
Herbert
@Todi terug kijken kan wel als je er een sd kaart in doet, maar dat kan bij die wat ik hierboven noemde niet versneld oid. Dus dat doe je dan niet structureel, alleen als je b.v. net ff gemist hebt welke sprong en je weet hoelaat het was.
Todi
@Herbert Kaart klopt. Ik zat te kijken naar stal zicht camera Is daar ervaring mee.
Ruitenboer
Ik heb er niet zoveel verstand van, maar zorg dat je hem goed beveiligd zodat hij niet makkelijk gehackt kan worden, er lopen tegenwoordig heel wat gekkies rond die je graag de maat nemen en smullen van beelden wanneer er iets misgaat
ted9
@Ruitenboer Is een hele website van te bekijken zijn camera s van fabrieken openbare ruimtes en ook veestallen te zien. Ik heb dat een jaar of wat geleden nog gepost maar aangezien de zoekfunctie op prikkebord niet goed werkt niet weer te vinden. Gewoon een camera kopen van goed merk heb je makkelijke software bij en altijd aansluiten met kabel wifi geeft teveel vertraging.
+2
Jan-T
HIKVISION zijn goede camera's eventueel met opname apparatuur te koop.
Wel kiezen voor een POE camera dan komt de stroom voor de camera via de internet kabel bij de camera scheelt weer een stroom contact bij de gemonteerde camera.

alarmsysteemexpert.nl/nl/camera-bewaking/…

Even in de eigen omgeving bij een internet winkel informeren of ze deze kunnen leveren en instellen.
Kabels zijn zelf wel aan te leggen.
slagakker
Wij hebben voor beveiliging zaken gedaan met securtion in Gemert ik leg de kabels en hun monteren en installeren de rest(splitters , recorder en noodstroomvoorziening). Kost wat meer maar dan zit het wel goed.Camera s zijn ook van HIKVISION
kaas
Nee dat is niks koop of huur maar de oorsens van cowmanger dat heb je ze 100 % tepakken die tochtig zijn
sjuu
Wij hebben er een paar hangen van de action €19,95. Wel WiFi nodig

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's pinken , tocht en camera geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
21
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
2.745
TREFWOORDEN