Illustratie van: dikketrekker

'Nieuwe pottenkijker op het erf?'

Een nieuwe onafhankelijke autoriteit die toeziet op de agrarische sector. Dat bepleit de Raad voor de leefomgeving en infrastructuur (Rli) in het advies 'Boeren met toekomst'. Het werd donderdag aangeboden aan demissionair landbouwminister Carola Schouten.

Bron

Deel dit topic

Reacties

Noorderling
One strike you are out systeem?
weurding
Zie de commentaren eronder...net als ddr, voorstellen tot onteigenen 🙈
+5
achterhoeker2
Ik kan nu al voorspellen hoe het gaat , die instantie komt er inclusief bestuur (deels LTO) en daar onder een management met directeur en het wordt allemaal betaald dmw automatische incasso via zuivel.nl. hoeft de boer verder niks voor te doen.
Niemand wil het en toch komt die club er.
JappieJo
Is er een vacature?
EDOO
Ben je geweigerd, krijg je een herkeuring na het voldoen van een nieuwe incasso.
+1
Jeroen745
Quote:
Agrarisch ondernemers die aantoonbaar bovenwettelijk produceren en meer dan een basiscertificaat verdienen, moeten hier ook voor worden beloond in het nieuwe Gemeenschappelijk Landbouwbeleid en de keten

Die beloning zal ook wel een aanfluiting wezen.. eerst met zn allen inleveren en met pijn en moeite terug kunnen verdienen zeker
+3
kanniewaarzijn
@Jeroen745 Dat noemen ze nu een sigaar uit eigen doos!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's advies geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN