Column: Kwaliteit natuurorganisaties opnieuw onvoldoende

De begrotingsbehandeling van het Ministerie van LNV ging vooral over zaken die op boeren gaan afkomen. Over de rol van de natuurorganisaties ging het amper, terwijl die opnieuw in gebreke blijven.

Bron

Column: Kwaliteit natuurorganisaties opnieuw onvoldoende
melkvee.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

BoerBart
Fantastische column. Helaas, aan dovenmansoren gericht. Geef LNV een minister die wel durft! Stop emotie-hap-snap beleid, en ga echt regeren.
+2
@BoerBart Eerst maar nieuwe verkiezingen en de oude hap die nu aan het roer staan ophoepelen .
+1
Jawis
@Hans is Hobby boer ik heb veel vrienden die vvd hebben gestemd. En ze vinden dat mark het goed doet. Discussie is niet mogelijk. Ze zouden hun ongelijk moeten toegeven en dat is hun eer te na. Ik begrijp dat het met heel veel nederlanders zo werkt....dus ik ben bang dat nieuwe verkiezingen ons niet gaan helpen.
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!