Onderzoek paardensportbond: grensoverschrijdend gedrag valt mee

ERMELO (ANP) - Een op de drie mensen die actief zijn in de Nederlandse paardensport heeft wel eens te maken gehad met grensoverschrijdend gedrag. De hippische federatie KNHS concludeert na onderzoek dat het percentage daarmee ruim onder het landelijk gemiddelde ligt. Uit onderzoek van sportkoepel NOC*NSF bleek twee jaar geleden dat bijna 72 procent van de mensen in de leeftijd van 18 tot en met 50 jaar in hun jeugd minimaal eenmaal grensoverschrijdend gedrag in de sport heeft meegemaakt.
 Onderzoek paardensportbond: grensoverschrijdend gedrag valt mee (nieuws.nl)

ERMELO (ANP) - Een op de drie mensen die actief zijn in de Nederlandse paardensport heeft wel eens te maken gehad met grensoverschrijdend gedrag. De hippische federatie KNHS concludeert na onderzoek dat het percentage daarmee ruim onder het landelijk gemiddelde ligt. Uit onderzoek van sportkoepel NOC*NSF bleek twee jaar geleden dat bijna 72 procent van de mensen in de leeftijd van 18 tot en met 50 jaar in hun jeugd minimaal eenmaal grensoverschrijdend gedrag in de sport heeft meegemaakt. Het bericht Onderzoek paardensportbond: grensoverschrijdend gedrag valt mee verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden leeftijd geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!