VIDEO: Caroline van der Plas pleit voor boeren en vissers (en krijgt ruzie met Tjeerd de Groot van D66)



Quote:
In het begrotingsdebat voor de Landbouw pleit Caroline van der Plas er namen de BoerBurgerBeweging voor om wat meer respect en bewondering voor de boeren en ...

Deel dit topic

Reacties

+7
hans m
Wat kan zij toch mooi alles duidelijk verwoorden. Vooral die term groene en grijze stikstof.
+3
Albert Altena
Goed debat.
Had Tjeerdje nodig.
+39
George
Wat een topwijf is het toch. Caroline is een geweldige vrouw! Als ik die Tjeerd zie staan dan begrijp ik nog steeds niet dat hij ooit voorzitter van de Nederlandse zuivel is geweest. Wie daar voor verantwoordelijk is geweest dat ie dat ooit is geworden moeten ze nu nog voor een soort Neurenberg tribunaal brengen. En van dit volk zit overal geïnfiltreerd , bij LTO , bij RFC , overal. Dat moet eruit , echt dat moet eruit! Want anders wordt het niks meer met de landbouw.
+2
mlkvhoudr
@George goed ....er gaat.natuurlijk helemaal niemand voor wat voor tribunaal dan ook komen de heer de Groot is volksvertegenwoordiger en alle boeren zouden hem moeten steunen in het feit dat hij dat zonder enige belemmering en in volledige vrijheid kan doen.
Net als dat dat voor vorige functies geld en voor nog komende functies
+5
George
Quote Reactie van @mlkvhoudr:
de heer de Groot is volksvertegenwoordiger en alle boeren zouden hem moeten steunen

Ga je gang , steun hem maar zo'n achterlijke achterbakse kontenkruiper.
+3
mlkvhoudr
@George mijn inhoudelijke steun krijgt hij niet maar hij moet in volledige vrijheid zijn werk kunnen doen
+1
jack89138393
@mlkvhoudr Op infiltreren zou een straf moeten staan en daarna de toegang tot politiek ontzegt moeten worden. Als dat ingevoerd wordt en men zou er onderzoek naar doen dan kunnen er nog wel wat vacatures ontstaan in Den Haag.
mlkvhoudr
@jack89138393 de wereld staat niet stil jack, je kunt je ook afvragen waarom er chagrijn is bij de heer de Groot.
Mijn standpunt is helder de veehouderij is al jaren niet gegroeid, dus in mijn simpele hoofd neemt de invloed op de natuur dan ook niet toe, betekent dat dan dat de veehouderij in Nederland persee in de huidige vorm onder alle omstandigheden moet blijven bestaan?
Ik zou niet weten waarom.
+3
weurding
@mlkvhoudr als 1 man last heeft van chagrijn hoeft er niet een hele sector de dupe van te worden en nog meer chagrijn te veroorzaken, het zal me een worst zijn waar het bij hem vandaan komt, daar zijn weer andere bedrijfstakken voor om dat "weg" te halen
mlkvhoudr
@weurding hangt er vanaf waar het chagrijnig zijn vandaan komt
+10
matt
@mlkvhoudr waarom er chagrijn is bij de heer de Groot

Kijk wat de provincie,brabant flikt bij isover laat de heer de groot zich daar
Druk over maken,als hij zogenaamd de natuur wilbeschermen.

Hij doet net alsof dat de mensen nu met die corona,niet van de natuur kunnen genieten,omdat er te veel boeren zijn.

Hypocriete lul,als er iets slecht is voor de natuur is Het dat we met zijn allen
Zich in die bossen begeven,en het wild er uit jagen.

Het gaat hem helemaal niet om de natuur,man heeft gewoon een hekel aan de boeren,dat ligt er zo dik bovenop.
Twentsch Land
Niet van de natuur kunnen genieten ...

In Twente veel natuur niet toegankelijk voor mensen ... een paar wandelpaden waar men niet vanaf mag wijken gecontroleerd door boswachters en boa’s ..... en dan maar zeuren over dat het te druk is in de natuur......vooral nu met Corona en veel accomodaties gesloten of beperkt open .....had men meer natuur moeten openstellen.

@matt
matt
@Twentsch Land en dan gaan die mensen dan allemaal minder genieten,omdat net dat zeldzame plantje “door de stikstofdeken” verdwenen is.

Zo doet de heer de groot het voorkomen 🤮)
mlkvhoudr
@matt hypocriet is hij zeker, daar kan hij daar in den haag ook geen patent op aanvragen 😉
Ik ken niet alle D66 fractieleden maar die ik ken jetten, de Groot en Kaag ze ogen allemaal chagrijnig, dus het gaat niet naar hun wens op het moment.
boer.
@mlkvhoudr geef het goede voorbeeld .
Maak van je grond natuur. gooi je fosfaatrechten en je natuurvergunning in de kachel.
misschien doet dit Je goed
mlkvhoudr
@boer. Denk niet dat mijn verpachter het eens is met mijn goede voorbeeld dan
+3
jack89138393
@mlkvhoudr Ik ga wel een deel in je mee, ik heb zelf met mijn bedrijfsvoering ook gezien dat het anders en beter kan. Dat ik op de verkeerde weg ben gezet door opleiding, bank, voerleverancier, etc. zie ik nu in en met verandering ben ik bezig. Maar ik begrijp ook heel goed dat lang niet iedereen dit kan, en zeker niet van het ene op het andere moment.
Waar ik wel moeite mee heb is dat mensen niet eerlijk zijn en met allerlei smoesjes en leugens andere dingen willen bereiken dan wat men voordoet. Tjeerd is zo iemand, eerst de melkveehouderij een kant op drukken waar je een paar jaar later weer tegen aanschopt. Dat zijn mensen die je niet kunt vertrouwen en die moet je niet in de politiek willen hebben. En ook heb je misschien gelijk dat hij dit roept maar niet voor hem zelf maar voor een groep mensen (voornamelijk jongeren), maar als ik me dan bedenk dat ze deze jongeren al jarenlang via onderwijs anders hebben laten denken en ze daardoor achter zich krijgen dan vind ik dat een smerig spel. Dit zijn tactieken uit het communistische Rusland van een eeuw geleden, bedenk je goed welke kant we nu heen gaan met dit soort mensen en tactieken.
hans-hans
@jack89138393 mooie ketting hanger heeft mevrouw van der plas om ,welk merk is het eigenlijk?
jack89138393
@hans-hans Ik heb geen verstand van trekkers.
+4
mlkvhoudr
@jack89138393 uiteindelijk zijn we het altijd meer eens hier met elkaar op het prikkebord dan het op het eerste oog blijkt, ik ben het ook met je eens waar dat kan dat je je niet alleen moet aanpassen maar zelfs de problemen voor moet zijn, ik heb er ook (als mens) ontzettend veel moeite mee dat iemand die zijn dieren super verzorgd maar niet kan weiden gewoon de sector uitgepest word, als ondernemer is het weer totaal niet mijn probleem, en heb ik louter en alleen mijn eigen boontjes te doppen.
Als mens vind ik het ook schokkend dat george met zijn tribunalen 20 plusjes krijgt, ik vind het echt belachelijk, tegelijkertijd weet ik zo langzamerhand wel uit ervaring dat goed lezen en nadenken over wat er nou precies staat nou niet echt tot de corebussines van het prikkebord behoren.

overigens vind ik het verduurzamen van de sector wel heel belangrijk maar zeker geen makkelijke weg, het kan dus maar zo wezen dat ik wederom als ondernemer er voor kies om voor een minder duurzame stroom te kiezen omdat de ratio ontbreekt om voor een duurzame stroom te kiezen, dus ik wil zeker niet beweren dat ik de wijsheid er over in pacht heb.
Of dat er maar 1 weg is, dat moet de tijd uitwijzen, het kan zo maar wezen dat in tijden van krapte de marge van de bulk de marge van de concepten overstijgt

In alle gevallen zal het echt via de weg van de geleidelijkheid gaan en heel veel via natuurlijk verloop.
hans-hans
@mlkvhoudr je vindt het schokkend dat George 20 duimpjes krijgt ,
waarom vindt je het niet schokkend dat bij (minuut 9:30 tot minuut 10:35) er gediscrimineerd wordt , of denk je dat het wel gelijk behandeld wordt ? en volgens mij is discrimineren niet vrij van straf maar waarschijnlijk denk je dat mevrouw van der Plas het verkeert heeft anders zou je vast dat schokkend vinden
+2
mlkvhoudr
@hans-hans ik ga dit soort teksten niet normaal vinden. Iedereen is vrij wat mij betreft om zich te uiten zoals hij of zij wil, maar ik verrek dit soort kantine praat normaal te gaan vinden.

Ik weet niet welk stuk je precies bedoeld in het filmpje en ga het niet opnieuw bekijken, heb al een uur naar een live stream moeten kijken, dus ik log uit voor vandaag.....
hans-hans
@mlkvhoudr snap ik dat je geen zin hebt om die filmpjes te vaak wil zien , heel goed eigenlijk want dat heb ik zelf ook ?
Maar ik bedoelde een stukje in het eerste filmpje dat mevrouw van der Plas zei : ik ben in vergaderingen /debatten gezeten bij industrie en bij landbouw en mevrouw van der Plas zei dat daar over hetzelfde probleem heel anders werd omgegaan
En als dat zo zal zijn is dat …… vul maar in
+1
pieta
@mlkvhoudr Volgens mij bedoelt hij dat de industrie met alle egards wordt behandeld. Innovatie en techniek als oplossing worden gezien terwijl bij boeren alleen over krimp wordt gesproken.
Achso
@mlkvhoudr een tribunaal is gelijk aan een rechtbank. Hoef je helemaal niet zo ‚geschokt‘ te spelen.
De zaak oplichten en iemand ten onrechte in kwaad dachlicht stellenw mag rechterlijk niet. Ook als je een omhoog gevallen politicus bent, heb je je daar aan te houden
+2
diekman
@Achso Kaal scheren lukt ook niet.
de Tank
@Achso tribunaal van neurenberg was net even iets anders dan de hedendaagse rechtbanken
Achso
@de Tank ja, de reden daarvoor was ook een tik anders.
Feit blijft dat de politici van alles mogen uitkramen zonder gevolgen
Frans1
@jack89138393 maar ondanks dat jij het anders doet, ben jij een veehouder, en word je met sectorcijfers om je oren geslagen. Deze mensen komen ook niet met beleid op bedrijfsniveau, want dan wordt de stok om mee te slaan ineens een stuk kleiner
+8
jack89138393
@Frans1 Om eerlijk te zijn doe ik nergens meer aan mee: voerleverancier komt alleen nog voor een bakje koffie, rapport van de boekhouder komt niet uit de enveloppe, bank heb ik zover afgelost dat ze geen interesse meer hebben in cijfers, krant lezen doe ik niet meer, radio staat uit, tv is de deur uit. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld.
Ik voel me mijn hele leven genaaid door onderwijs (tot HBO aan toe), overheid, voerleveranciers, bank en alles wat geld aan me heeft verdient of me regels heeft opgelegd. Ze kunnen me allemaal doodvallen, ik slaap er nog goed om.
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @jack89138393:
, krant lezen doe ik niet meer, radio staat uit, tv is de deur uit. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld.

Je hebt toch ook een gezin? Worden die ook gedwongen te leven als de amish? 😁
jack89138393
@kanniewaarzijn Er worden op basis van mijn vorige reactie heel makkelijk (onjuiste) conclusies getrokken lees ik, maar dat dit mijn keus is wil niet zeggen dat ik mijn gezin hierin meetrek. Ik begrijp heel goed dat je kinderen uit de maatschappij 'trekken' geen goed keus is dus dat doe ik absoluut niet zoals nu lijkt dat er gedacht wordt.
Ik kan slecht tegen onrecht en er is ons in mijn ogen de laatste jaren ontzettend veel onrecht aangedaan, maar om dat te zien zul je je wel los moeten maken van de soort van bubbel waar we in leven. Maar ik ben in mijn ogen nog intelligent genoeg om geen oude schoenen weg te gooien voor je nieuwe hebt. De grote valkuil waar we ingetrokken zijn is de schuldenberg die geen stand kan houden, ik leer mijn kinderen dus om geen geld te lenen maar dat je eerst moet verdienen voor je iets koopt. Ik heb ze daarom beide een stuk land geschonken waar geen schuld aan vast zit en ben bezig woonruimte voor hen op mijn erf te maken zodat ze zich niet in de schulden hoeven te steken. Een groot gevaar waar we mijns inziens mee te maken hebben is de inflatie die grote stappen neemt, hiervoor wordt al jaren gewaarschuwd. Ik ben dus al twee jaar bezig dingen op voorraad te kopen die ik in de komende jaren nodig heb. Alles wat vervangen moet worden koop ik twee of drie keer in, gebruiksartikelen soms nog vaker. Alles wat je zelf kunt produceren zoals energie en goed voedsel heb ik in geinvesteerd.
Je mag me een eikel of wat dan ook vinden, we gaan wel zien op termijn of ik goede keuzes heb gemaakt of niet. Ik weet wel dat collega geitenhouders die jarenlang alleen maar hebben geinvesteerd in groter, groter en groter nu al beginnen te piepen omdat de kostprijs een paar centen omhoog is gegaan terwijl ik met bijna de kleinste veestapel van de cooperatie nog steeds een goed inkomen heb.
weurding
@jack89138393 als je je kinderen iets schenkt hebben ze er ook niet voor gewerkt?, of het "verdiend" is kan ik geen oordeel over geven
+2
jack89138393
@weurding Ik zie het als een voorschot op de erfenis, ik ben alleenstaand ouder en wil de bezittingen in kleine porties overdragen zodat het weinig belasting kost. Bezit waar schuld op zit raken de meeste mensen in de toekomst kwijt, alles wat ze nu al schuldenvrij op naam krijgen is minder risicovol.
Werken mogen ze niet bij mij, want ik wil absoluut niet dat ze mijn bedrijf overnemen. Als ze werken doen ze dat bij anderen.
+1
George
Quote Reactie van @jack89138393:
Ik heb ze daarom beide een stuk land geschonken waar geen schuld aan vast zit en ben bezig woonruimte voor hen op mijn erf te maken zodat ze zich niet in de schulden hoeven te steken. Een groot gevaar waar we mijns inziens mee te maken hebben is de inflatie die grote stappen neemt, hiervoor wordt al jaren gewaarschuwd.

Ik ben ook niet voor veel schulden en ook ik heb mijn kinderen aan een huis geholpen waar ze geen al te grote hypotheek op hebben . Ook schenk ik jaarlijks de belastingvrije som aan beide kinderen. Maar als je bang bent voor hoge inflatie ben je met schulden eigenlijk het beste af want die inflateren dan ook weg. Dus de combinatie waar jij schrik voor hebt kan eigenlijk niet.
+2
jack89138393
@George Ik snap je, maar de situatie die je schetst is in onze huidige wereld met een groeiende schuldenberg. De situatie die ik schets is wanneer het financiele systeem onder ons weg wordt getrokken.
Als ik een stapeltje geld uitprint en ik leen jou dat als zijnde echt geld waar jij vervolgens een huis van koopt wat onderpand wordt voor diezelfde lening, dan is dat wat er tot nu toe gebeurt is en er is niets aan de hand. Mocht het zo zijn dat jij op een bepaald moment niet meer aan je verplichtingen kunt voldoen dan kan ik je dwingen het huis te verkopen of het onderpand opeisen. Jou kinderen zullen nog niet zo snel in de problemen komen, maar er zijn ook heel veel mensen die de afgelopen tijd veel teveel hebben geleend. Momenteel wordt ons leven in een stroomversnelling duurder gemaakt (gas- en brandstofprijzen, voedselprijzen, bouwmaterialen) waardoor straks de eersten niet meer aan hun verplichtingen kunnen voldoen. Die huizen komen te koop en er is niets aan de hand, want er zijn nog kopers genoeg. Er wordt weer nieuw geld geprint en uitgeleend om deze huizen weer aan een ander te verkopen en de bubbel wordt steeds groter. Door het constant blijven bijprinten van geld wordt het telkens minder waard en zal de boel in gaan storten. In 2009 is dat ook bijna gebeurt (bijzonder genoeg ook met een virus), maar dat hebben ze weer op weten te lappen. Als het nu weer gaat gebeuren zal het niet weer opgelapt worden, want dat wil men niet omdat ze over willen naar een digitaal betalingssysteem. Er komt weer een moment dat mensen geen geld meer kunnen krijgen voor een nieuw huis en dan zal de huizenmarkt weer naar beneden gaan waardoor de problemen van na 2009 weer gaan komen.

Afgelopen week was deze video te zien bij Business Class: vrbadvies.nl/ondernemen-in-deze-bijzondere-tijd/

Voorspellingen van het WEF in 2016 waren dat in 2030 niemand meer bezit heeft. Als je dan nu weet dat vrijwel alle 'belangrijke' politici bij deze organisatie aan tafel zitten dan vind ik het wat naief te denken dat dit een onzin verhaal is: weforum.org/agenda/2016/…
+1
kanniewaarzijn
@jack89138393 Kalm, ik kan een heel eind met je meegaan. Ik ben er net als jij van overtuigd dat we met z'n allen zware tijden tegemoet gaan met bittere armoe. En wat betreft onrechtvaardigheid: daar kan ik ook wel een boekje over opendoen.
+1
de Tank
@jack89138393 Mooi om te lezen dat je ook handelt naar hetgeen je denkt dat er gaat gebeuren👍het kan heel erg overdreven lijken en ook ik weet niet welke kant het op gaat.
jack89138393
@de Tank Je mag het gerust weten, ik heb het lang als onzin gezien maar werd door nieuwsgierigheid elke keer weer in de stof terug getrokken. Het begon toen iemand me uitleg gaf hoe ene Soros allemaal radicale clubjes financiert om landen te ontregelen, onderaan een link naar een stuk wat ik toen vond. Als je de bovenste reactie ziet (uit 2016, dus al vijf jaar geleden) dan valt deze tekst op:

... nu alleen nog de juiste crisissen creëren...

Hongersnood door opdrijven voedselprijzen en gronden te misbruiken voor bio ethanol voor in de tank.
Het door die club veroorzaakte oorlogen en straks overal verplichte ziekmakende of onvruchtbaar makende vaccins zoal in de USA een wet voor is aangenomen en Australië aan kinderen anders geen kinderbijslag.
Het los laten van enge ziektes die zelf hebben gecreëerd in laboratoriums.


Vergelijk dat eens met wat we het afgelopen jaar hebben meegemaakt en denk dat nog eens dat het onzinnige complotten zijn.
Link: geenstijl.nl/4963482/soros_leaks/…
jack89138393
@kanniewaarzijn Deze column (wat ook geldt steeds meer andere onderwerpen) omschrijft meer de reden: telegraaf.nl/watuzegt/38510195/…
+1
kanniewaarzijn
@jack89138393 Kan de column niet lezen helaas, alleen het eerste stukje. Dat de media niet onafhankelijk zijn is mij wel bekend; ik heb zelf meegemaakt dat ik een tekst aan een krant heb gemaild en de betreffende journalist contact opnam en liet weten erg geïnteresseerd te zijn. Moest wel eerst even voor wederhoor naar de andere partij voor commentaar (is prima, dat is hun taak ook), maar vervolgens niets meer liet horen. Ook niet dat ze bij nader inzien geen interesse meer hadden of zo: gewoon helemaal niks! Blijkbaar censuur.

En zie bij Op1, er gaat geen avond voorbij dat er niet minstens één persoon aanschuift die het vaccinatiebeleid promoot. Erg doorzichtig allemaal.
Albert Altena
@jack89138393 Vandaar!
Twentsch Land
En het prikkebord gevonden om je uit te leven 😉

@jack89138393
jack89138393
@Twentsch Land Er blijft ook weinig over ja, maar als je je aan me ergert dan mag je het zeggen. Uitloggen is niet zo moeilijk, ik wil niet dat mensen zich aan me storen.
+1
cs-agrar
Quote Reactie van @mlkvhoudr:
hij moet in volledige vrijheid zijn werk kunnen doen

jep, een 2x2kamertje zonder internet, telefonie of welk communicatiemiddel dan ook
Jawis
@mlkvhoudr in volledige vrijheid gaat nooit lukken....hij is compleet geïndoctrineerd door links....btw niemand kan in volledige vrijheid zijn haar werk doen
hans-hans
@mlkvhoudr maar wat zegt de heer de Groot dan in minuut 24:30 tot minuut 25 dan eigenlijk wat dat er hoeveel procent groei mogelijk zou zijn ? onder welke voorwaarden ?
mlkvhoudr
@hans-hans 20 procent groei en 10 procent milieu winst meen ik
Todi
@mlkvhoudr volledige vrijheid schrijf je maar denkt anders?
+1
mlkvhoudr
@Todi ik ben geen D66 stemmer dus op agrarisch gebied denken we wel anders vermoed ik
diekman
@George Dat worden de meeste plusjes van 2021 george
HansBa
@George helemaal eens , eruit met die zuurpruimen!
+1
mlkvhoudr
Hij wil Caroline graag in het wij zijn overal op tegen kamp drukken en zegt ie drukt maar Mien Jonk maar ik ga er niet in zitten in het ik ben overal op tegen kanp
+2
Sjaakiee
Een fantastische vasthoudende vrouw die super duidelijk als verwoord.
+4
Grasbaal
Deze is ook wel leuk:
kanniewaarzijn
@Grasbaal Wat fijn om te horen dat de hele kamer het beste voorheeft met de boeren (proest)!
+1
Sjaakiee
Binnen NZO was tjeerd al een engerd.
+1
Prikker
Heerlijk kan er wel uren naar luisteren !
Nevergiveup
@Sjaakiee Voor een undercover geld dat je nooit op mag vallen , voor zo'n aso NSB'er als Tjeerd kan gewoon alles nog steeds 🤮
+1
Albert Altena
In het tweede debat vroeg Tjeerd om een rectificatie. Omdat Caroline geshopt had uit een artikel uit 2011.
Zgn, wel gezegd te hebben dat er wel duurzaam geproduceerd moest worden.
Ik had als Caroline ingegaan op duurzaamheid. Voornamelijk de Nederlandse footprint t.o.v. N uitstoot
+6
Sjaakiee
Ze heeft vanmorgen weer gereageerd op het artikel van tjeerdje.machtig hoe ze hem weer terugslaat.
Vdejong
Ook al is het nu gelukkig een ver van mijn bed show, ik werd woest toen ik de groot hoorde spreken. Voor wiens belang zit hij in de kamer? Niet voor de burger, waarvan een deel moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen en een volwaardig voedselpakket te kunnen kopen.
Ik heb respect voor jullie die hier mee moeten omgaan!
+3
Smitjuh
De enige zin van meneer De Groot waar ik me in kan vinden is: van de natuur genieten. Maar dan in aangepaste context 😉 Er zou helemaal geen enkel probleem zijn als iedereen wat meer van de lokale natuur zou genieten. Wat meneer De Groot even vergeet, is dat de oorzaak ligt in het feit dat iedereen 24/7 van 'de natuur' over de hele wereld wil genieten. Als je begrijpt wat ik bedoel. Al die reisbewegingen en vliegverkeer zijn zo schadelijk. Om nog niet te spreken van al het onnodige vervoeren van producten van over de hele wereld. Als we meer binnen het seizoen zouden eten en minder producten die in Nederland niet kunnen worden geteeld, zou dat ook al een heel stuk schelen. Gewoon Nederlandse aardappelen in het schap, in plaats van uit Frankrijk of Spanje. WFT slaat dat op, kan soms geeneens Nederlandse aardappelen vinden.

Ik lees hierboven dat een aantal mensen schrijft dat De Groot probeert om Van der Plas weg te zetten als een 'ik ben overal tegen en heb nergens een oplossing voor'. En inderdaad dat lijkt De Groot te proberen.
Dat is het kamp waar Wilders ook bivakkeert. Er is een soort (ongeschreven) overeenstemming tussen partijen onderling dat Wilders om die reden genegeerd kan worden. Ik snap dat het voor De Groot goed uit zou komen als BBB ook in die hoek gedrukt mag worden, dan hoeft hij al die lastige vragen niet meer te beantwoorden. Veel Kamerleden, die zelf iedere vorm van empathie en integriteit missen, krijgen enorme zwoksels en zweet in de bilnaad van Van der Plas. Heel goed en heel terecht. Als je niks zinnigs te zeggen hebt, heb je geen recht van spreken en mag je van mij je zetel inleveren aan iemand die zich wel in wil zetten voor de toekomst van Nederland.

Wat mij betreft zit De Groot, en eigenlijk heel D66 al lang in kamp 'ik ben overal tegen en heb nergens een oplossing voor'. Afserveren die handel.
weurding
@Smitjuh van de natuur genieten is niet verkeerd, hoef je niet eens aan expeditie Robinson deel te nemen
+1
Weidezicht
Jij zegt, paar marsrepen in de tas en wandelen maar.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
66
DEELNEMERS
27
WEERGAVES
0