VIDEO: Het plan achter de onteigening van de boeren

Quote:
Onze boeren leveren topkwaliteit. Hun aanwezigheid in Nederland is van groot strategisch belang. Maar het kabinet heeft andere plannen met hun grond en onze ...


Lees meer »

Deel dit topic

Eddie1

Reacties

+4
hans-hans
Heel veel mensen vinden fvd populistisch , maar ik ben het met het betoog van Gideon van Meijeren eens
+2
jos 15
Ik ben het niet met alles van de fvd eens maar in deze video legt deze achterhoeker (hij komt uit doetinchem)
wel uit hoe door allerlei onzinnige regels de boeren weggepest worden.
+7
Spuit11
@jos 15 Waarom begin je eerst met een verontschuldiging? Ben je bang voor de mening van een ander?
Je kan gewoon zeggen dat Van Meijeren het fantastisch doet, laat de rest toch lekker lullen
+2
Twentsch Land
En toch lang niet altijd verstandig hoe hij en zijn partij genoten uitspraken doen, het heeft een averechts effect. Als voorbeeld .... noem Min Schouten geen sluipmoordenaar dit wordt door bijna iedereen niet gewaardeerd ! Leg dan met correcte woorden uit dat een dergelijk beleid op de lange duur het effect kan hebben als een sluipmoordenaar.
Onlangs zijn partij genoot ook met de uitspraak van tribunalen ...... kijk nou eens even hoe de tweede kamer en media daar mee omgaan ....

@Spuit11
+5
Frans1
@Twentsch Land brrr, altijd dat politiek correcte gezever
Twentsch Land
Tja .... je ziet !

Als je het niet doet pakken ze je wel in ..... ook in de tweede kamer geldt .... speel het spel ...ala voorbeeld Timmermans in Brussel .... met zijn geneul, geslijm en de zeute kip spelen weet hij toch wel geregeld dat voor elkaar te krijgen dat wat hij wil.

@Frans1
Prikker
@Twentsch Land
Die uitleg geeft hij ook heel duidelijk.
speel het spel dat werkt alleen met linkse waanideeën, alleen dan ben je populair.. als je andere geluiden vertegenwoordigd ben je meteen niet goed bij je hoofd
+1
Twentsch Land
Luister maar goed naar de openingszinnen......hij geeft aan dat de uitspraak terecht was en probeert dan met zijn uitleg met een andere betekenis zijn gelijk te halen.....de openingszinnen hadden in deze dan anders gemoeten.
@Prikker
+2
pieta
@Twentsch Land Het is gewoon jammer dat ze af en toe van die rare fratsen/uitingen op na houden. Gaat gewoon ten koste van de geloofwaardigheid. Persoonlijk heb ik geen enkel vertrouwen in de persoon Baudet. Dan hoor ik Van Meijeren nogal wat liever.
Oudekoeuitdesloot
@pieta Waarom in godsnaam Baudet wegmoffelen.. doordat de media hem zo slecht wegzet, ga jij er mee door lijkt het bijna.. 😉
+1
pieta
@Oudekoeuitdesloot Ik moffel hem niet weg. Ik geef enkel aan geen vertrouwen in de persoon Baudet te hebben. Dat is alles. Ik ga daarin op mijn gevoel af. Mij heeft ie nooit iets misdaan.
+1
jack89138393
@pieta Je hebt wel gelijk, hij speelt het een beetje dom. Hij ziet niet goed in dat de meeste mensen niet weten wat hij allemaal weet of denkt te weten en dat hij daarom een makkelijke prooi is om belachelijk te maken. Maar wat is tegenwoordig nog het alternatief wanneer je wilt dat het huidige beleid stopt? Alleen BBB volgens mij.
+1
pieta
@jack89138393 Caroline doet het wat dat betreft veel beter inderdaad.
cornelissen
Quote Reactie van @pieta:
Caroline doet het wat dat betreft veel beter inderdaad.

Inderdaad ,maar het zal voor haar nog niet zo makkelijk zijn een substantieel deel van de stemmen uit de grote steden te halen en die heb je ergens natuurlijk wel nodig voor een beetje omvang.
pieta
Quote Reactie van @cornelissen:
zal voor haar nog niet zo makkelijk zijn een substantieel deel van de stemmen uit de grote steden te halen

Wellicht dat ze iemand in de partij moet zien te krijgen die sterk is op zorg. Het zorgbeleid mag ook wel wat praktische gerichte aanvulling krijgen. En dan ook niet enkel commentaar/kritiek leveren maar met ideeën komen evenals met woningbouw.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @jack89138393:
Alleen BBB volgens mij.

Klopt. Allemaal voor BBB. Maak Caroline groot!
Prikker
@Twentsch Land
Beetje stoken hou ik wel van.. dus jij valt over enkele openingszinnen in een video van krap 20 minuten 😅?
+3
ntd79
@Twentsch Land zo werkt het wel inderdaad. Die zware krachttermen, hoe correct misschien ook, gaan tegen je werken, en dan bereik je in de politiek niks, kun je alleen overal tegenaan schoppen zonder dat je aan de knoppen draait. Pechtold wist heel goed hoe je fel kon zijn en toch hoffelijk.
Frans1
@ntd79 zo hoffelijk was Pechtold anders niet🤔
Erco
@Frans1 En dat uit de mond van Twentsche land 😂😬
jack89138393
@Twentsch Land Die uitleg geeft hij toch ook?
+2
Spuit11
@Twentsch Land Ik vind dat nog milde uitspraken tegen mensen die willens en wetens zulke plannen uitvoeren ⬇️

+2
jos 15
@Spuit11 Als je deel 2 goed wil volgen kun je beter eerst deel 1 kijken
vanaf 54.00 zit nog een leuke grap
+1
jack89138393
@jos 15 Je kunt het ook heel kort samenvatten want weinig mensen kijken zulke lange video's. Leen mensen veel (teveel) geld en breng ze daarna in de moeilijkheden dan kun je al het bezit voor een prikje in beslag nemen.
+2
Spuit11
@jos 15 Ja klopt. Maar in deel 2 worden de spelletjes omtrent de QR duidelijk uitgelegd (met bewijs) die erg belangrijk zijn om te weten.
Mocht iemand in onwetendheid deze QR al gebruiken. Kijk dan even vanaf minuut 50.
George
Quote Reactie van @Spuit11:
Mocht iemand in onwetendheid deze QR al gebruiken. Kijk dan even vanaf minuut 50.

Ik ga het niet kijken , wat gebeurd er met de QR ? Ik heb m al veelvuldig gebruikt , ook al was het maar om in het zwembad te komen.
+1
Spuit11
@George De QR is je Europees digitale paspoort. Al in voorbereiding vanaf 2014 en heeft geen fuck met corona te maken. Wordt veranderd in EU digital wallet.
Je kunt nu al inloggen via je DigiD op je EU id. Daaraan is ook al je patiëntendossier en vax status gekoppeld. Von Der Leyen wil binnen 4 jaar de CBDC gereed hebben en die staat daar ook op.
Ik weet niet hoeveel vertrouwen jij in ongekozen clubjes zoals de Europese Commissie hebt...
+1
George
Quote Reactie van @Spuit11:
De QR is je Europees digitale paspoort.

Nee dat is het niet , in ieder geval nog niet. Als dat zo was had je geen ID of paspoort meer nodig.
En al is het dat wel , wat is dan je angst?
Spuit11
@George Dat een ongekozen gedrocht mij in zijn greep heeft
+1
George
Quote Reactie van @Spuit11:
Dat een ongekozen gedrocht mij in zijn greep heeftr

Ik denk dat je teveel vreest voor iets wat er niet is.
Spuit11
@George Heb je gekeken of niet?
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Spuit11:
ook al je patiëntendossier

Hoe zit dat als je nooit toestemming hebt gegeven om deze gegevens te delen?
Spuit11
@kanniewaarzijn Dat maakt niet uit. Er is, als je ooit medische zorg hebt gehad, wel een dossier van je. Die kun je inzien via je DigiD. Hij is dus al gekoppeld aan jou. (DigiD, sofinummer)
De toestemming om te delen geldt uitsluitend voor artsen, mocht dat ooit nodig zijn.
ICT en overheid is een giftige combinatie
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Spuit11:
De toestemming om te delen geldt uitsluitend voor artsen

Even gezocht op internet: tot mijn grote schrik is het rijtje van wie er allemaal zonder toestemming inzage hebben in het dossier al aardig uitgebreid. Destijds bewust geen toestemming gegeven met als reden dat (met name voor de kinderen, zelf heb ik de meeste toekomst al achter me liggen) toekomstige werkgevers eens even rond kunnen neuzen in patiëntendossiers van sollicitanten. In de brief stond toen dat "op dit moment" x en x inzage hadden. Inmiddels is dat al aardig uitgebreid. Ook zonder toestemming gaat de trein gewoon verder dus!!
jack89138393
@kanniewaarzijn Lees deze wetswijziging per 1/1/20 dan ook even. knmg.nl/advies-richtlijnen/dossiers/…
jack89138393
@kanniewaarzijn En dit voor (je) minderjarige kinderen rijksoverheid.nl/onderwerpen/…
j h p
@kanniewaarzijn Sinds die privacywet vraag ik me af hoe het kan dat zo veel instanties/bedrijven mijn gegevens hebben.
Dat bel me niet register is ook een wassen neus.
KVK die gegevens verkoopt en wat nog meer.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @j h p:
wassen neus.

Privacy is sws een wassen neus in dit land.
Erco
@George Gelukkig kan je er ook een kopen 😉
+2
Boerbakje
@Twentsch Land als het in eens over de vorm gaat en dit ook nog eens in de msm wordt opgeblazen weet je dat je goed zit.
Al deze verontwaardiging over de vorm gebeurt allemaal om de aandacht af te leiden van de inhoud waar het echt om zou moeten gaan.
+3
bio boer
@Twentsch Land dat pakt Caroline vd plas beter aan door juist correct en vriendelijk tezijn zo krijg volk ook achter je
+2
Prikker
Keurig verwoord !
verwijderd
+2
Grasbaal
Quote Reactie van @Spuit11:
Je ongeboren kind laten vermoorden hoffelijk noemen gaat wat ver toch?

Bij zwangere vrouwen met een coronabesmetting kan het virus in uitzonderlijke gevallen de ongeboren baby in gevaar brengen in de tweede helft van de zwangerschap. Sinds juli dit jaar zijn minstens dertien doodgeboortes in Nederland te wijten aan een door het coronavirus beschadigde placenta. Geen van de moeders was gevaccineerd: volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/…

Quote:
Reactie DCDVG : Het is echt onbegrijpelijk hoe sommige mensen het weer naar vaccinatie schuiven terwijl het echt overduidelijk is dat het wordt veroorzaakt door corona. Ik begrijp echt niet dat mensen, die er 0,0 verstand van hebben dit soort opmerkingen steeds maken waardoor juist nog meer mensen gevaar blijven lopen omdat ze deze misinformatie geloven. Er staat duidelijk dat het onderzoek vrouwen betrof die in de 1e golf besmet zijn geweest, er waren toen helemaal nog geen vaccins. Er staat duidelijk dat de placenta is aangetast door het virus. Er zijn al veel langer onderzoeken bekend dat vrouwen die zwanger zijn verhoogd risico lopen op IC opnames, voordat er vaccins waren.
+1
Nevergiveup
@Grasbaal Kan mij wel voorstellen dat je als vrouw van 25-30 erg twijfelt(de) , zeker als er in het begin van het jaar dit bericht van Experts /RIVM komt. Denk dat er veel te veel onjuiste berichten op de bevolking zijn afgekomen. Best gek eigenlijk in zo'n supper experen-land.

Dit zal ook zeker het vaccinatiepercentage niet ten goede komen.

Er is ook best een gedeelte van de bevolking die niet kan begrijpen dat we weer in het zelfde schuitje zitten of zelfs slechter als voor de vaccinatie.
Statistisch genomen moet er ergens "gegoogeld" worden met getallen , waar dan ook ? , dat kan ieder realistisch denkend mens toch wel begrijpen.

Er gaan bv. Om er één te noemen weer net zoveel bejaarden dood als vorig jaar in november. Vaccinatie zeer hoog , maar nu komt het , Dhr. Van dissel zegt (afgelopen week) dat de werking voor ouderen van 95 naar 84% gezakt is , realistisch en statistisch is dit getal natuurlijk heel anders als er weer net zoveel sterven (terwijl de zwaksten er al uit waren)

Vul zelf maar eens in wat je denkt dat werkings percentage statistisch nu is ....


rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/…
Nevergiveup
@Nevergiveup .

(klik om te vergroten)

Grasbaal
Quote Reactie van @Nevergiveup:
Denk dat er veel te veel onjuiste berichten op de bevolking zijn afgekomen.

Toen dat artikel in januari werd gemaakt was er nog vrijwel niemand gevaccineerd, nu is daar een klein jaar ervaring mee. Zonder expert te zijn lijkt het mij logisch dat een zwangere die heel erg ziek wordt dat dat dan niet goed is voor de baby....
Nevergiveup
@Grasbaal Zeker , maar begrijp je de twijfel(s) in de bevolking , want daar gaat mijn hele betoog over ?
+1
Grasbaal
Quote Reactie van @Nevergiveup:
maar begrijp je de twijfel(s) in de bevolking

Ik begrijp de twijfels, maar twijfelende mensen hebben niets aan misinformatie zoals Spuit 11 de wereld in spuit..
Prikker
@Grasbaal zou jij stug door vaccineren tegen ibr en of bvd als je toch gewoon ieder jaar grote uitbraken hebt? En zou je genoegen nemen met een reactie van de dierenarts van ja maar anders waren ze misschien nog wel zieker geworden 😉
Nevergiveup
@Prikker Dat is precies het punt , ze zullen ook al zijn er bij mij twijfels allemaal ergens hun best doen , daar moeten we eigenlijk van uit gaan, RIVM , Regering , OMT , farmaceuten.

Echter in de aanpak , vaccineren (85% nu) , afgesproken regels (weer pittig nu) , opschalen ziekenhuizen.

Ontbreekt na 20 maanden NOG STEEDS DE LAATSTE, terwijl daar niemand tegen kan zijn.

Zit nu op NPO1 te kijken ,met een competente regering had deze hele uitzending en zoveel beperkingen helemaal niet nodig geweest.

De aanpak van Covid bestaat gewoon uit meerdere acties dat roep ik al zeker 1,5 jaar 🤷

Zo jammer voor die mensen die ook op de wachtlijst staan 😔
Nevergiveup
@Nevergiveup En Corona virussen laten zich niet makkelijk vangen , alle wetenschap ten spijt, dat zeg ik ook al 1,5 jaar , we kunnen beter meer "draagbare" acties nemen om het "normale " weer meer terug te krijgen. Daar hoort opschalen ziekenhuizen gewoon bij.

Zomers alles los moet ook kunnen.
Spuit11
@Grasbaal Welke misinformatie?
+1
Grasbaal
@Spuit11 sorry, had het verkeerd begrepen.
+1
sorry
Quote Reactie van @Grasbaal:
ensen hebben niets aan misinformatie zoals Spuit 11 de wereld in spuit..

hij doelde denk op dat vrouwtje in meppel
jack89138393
@Grasbaal Pfizer documenten vrijgegeven over de eerste drie maanden van vaccineren, 23 gevallen spontane abortus op 270 zwangerschappen. phmpt.org/pfizers-documents/

(klik om te vergroten)

Grasbaal
Quote Reactie van @jack89138393:
23 gevallen spontane abortus op 270 zwangerschappen

Dat is bijzonder weinig, 15% is "normaal": nl.wikipedia.org/wiki/Miskraam/

Quote:
Van alle 'vastgestelde' zwangerschappen loopt gemiddeld 15% uit op een miskraam.
jack89138393
@Grasbaal Er zijn 13 gevallen van abortus te wijten aan corona bij niet gevaccineerde vrouwen geconstateerd was je voorgaande artikel. Bij q-koorts is ook abortus een probleem wat tot gevolg heeft dat drachtige geiten niet gevaccineerd mogen worden. Ik verbaas me er daarom over dat ze zwangere vrouwen wel vaccineren tegen corona, terwijl er nu dus uit onderzoek blijkt dat abortus een gevolg kan zijn van corona infectie. Ik zal kijken of ik kan vinden of er meer onderzoek gedaan is naar de abortussen die in de Pfizer documenten genoemd worden.
jack89138393
@jack89138393 Reactie van Artsen collectief op het artikel uit de Volkskrant
artsencollectief.nl/kan-coronavirus-placenta-besch…
Erco
@Grasbaal En je ongeboren kind verliezen door een vaccinatie of überhaupt geen menstruatie meer krijgen. Ik heb de cijfers.niet maar dat kan w eens meer zijn
jack89138393
@Grasbaal Geval Pechtold had niks met corona te maken. stirezo.nl/artikelen/…
+1
Nevergiveup
@Grasbaal Die 13 van U is ook bijzonder weinig op het geheel.

Maar goed we kunnen er weer uren over debatteren , realistisch en statistisch praten we over niks , die 23 niet en die 13 ook niet.

De mensen worden gewoon gebrainstormd op wat voor manier dan ook , hier op het PB heb ik veel zaken over Corona getyped , maar ik ben er in het dagelijks leven eigenlijk helemaal niet meer mee bezig.

Laat ieder maar proberen de bijdrage te leveren die hem goeddunkt , en kiep ff een miljard of 10 of 50 , wat maakt het uit in de ziekenhuizen, dan kijken we wel wat het word. We kunnen nu eenmaal niet de natuur niet naar onze hand zetten en dat is maar goed ook.
jack89138393
@Nevergiveup Verschil en bijzonder is wel dat die 13 (zonder vaccinatie) onderzocht zijn en bij die 23 (met of na vaccinatie) geen onderzoek wordt gedaan, althans nog niet dat ik kan vinden. Maar er komen nog meer documenten vrij, dus wie weet wat daar in staat.
+3
Nevergiveup
@jack89138393 Heb hier boven ook al geschreven dat veel cijfer op "grabben"
lijkt, daarom kun je merken dat veel cijfers niet meer realisties en/of statistisch kloppen.

"Je krijgt altijd iets gevonden als je er naar zoekt"
+1
laatste strijder
Wat een krankzinnige reacties hierboven , FvD is een club van totale randdebielen als je t van zulke soort mensen moet hebben, (ook als agrarier) , zou je je ff moeten afvragen , waar willen we heen ?
Prikker
@laatste strijder voor een stelletje randdebielen hebben ze het anders wel ver geschopt. Kun je concreet zijn wat je krankzinnig vindt aan bovenstaande reacties ?
laatste strijder
@Prikker om uberhaupt hier op in te gaan , FvD had toch allang weg moeten zijn , totaal van t padje .Dus welke reactie , positief of negatief , non issue.
+1
Nevergiveup
@laatste strijder Dan ken ik nog wel meer partijen die al lang weg hadden moeten zijn voor het behoud van Nederland.

Maar wen er maar aan want er zijn nog veel kiezers voor FVD , en we schijnen nog in een democratisch land te wonen ....
+2
Prikker
@laatste strijder
Volgens mij overdrijf je nu ook wel een beetje.. dan kun je dat ook wel van alle andere partijen ( Mark Rutte vvd )zeggen met al die ontelbare leugens.
Erco
@laatste strijder inhoudelijk kan je geen argumenten geven. Dat is n zwakte
laatste strijder
@Erco Schei toch uit , Google ff , Thierry Baudet (en z n volgers)
weurding
Beatrix is ook positief getest...
ad.nl/binnenland/…
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!