Boer ontkent brandstichtingen eigen bedrijf: ’Ik werd bedreigd’

Zeven keer woedde er brand op een boerderij of in een woning van een boer uit Langbroek in 2018 en 2019. Behalve van financiële malversaties wordt deze Gert van S. ervan verdacht zeker drie van deze branden zelf te hebben aangestoken. Voor de rechtbank in Utrecht verklaarde hij woensdagochtend opnieuw dat hij onschuldig is. „Ik werd in die tijd zelf bedreigd.”

Deel dit topic

Reacties

Porky
Vreemd verhaal ,hoe verklaard deze man dan dat er terwijl er s,nachts beveiligers aanwezig waren, er toch weer brand uitbrak? En nog wel in het huis waar hij toen zelf verbleef en in sliep, hoe geestes ziek ben je om de stallen in brand te steken die vol met vee zitten
Gerron
Quote Reactie van @Porky:
hoe geestes ziek ben je om de stallen in brand te steken die vol met vee zitten

Ik las laatst een verhaal over iemand in Amerika die tijdens een Black lives matter protest 2 mannen heeft doodgeschoten en nog een derde heeft verwond. Was deze persoon volgens jou ook geestesziek?
+2
Porky
@Gerron zou ik niet weten, in Amerika gebeuren en doen ze wel meer rare dingen, en dat ze elkaar daar als konijnen afschieten is niet zo vreemd, je komt da ar gemakkelijker aan een pistool als aan een doosje paracetamol, vreemd volk met rare gewoontes en wetten. Slaan helemaal op tilt als er bloot op tv getoond word ,maar mekaar afknallen hebben ze gn moeite mee.
Gerron
Quote Reactie van @Porky:
vreemd volk met rare gewoontes en wetten.

Daar heb je wel een goed punt.
Ik heb het over Kyle Rittenhouse, een 17 jarige blanke jongen die daarvoor vrijgesproken is.
Het is een voorbeeld van hoe je niet direct weet uit de media hoe de situatie nou eigenlijk zit. En ik weet dat ook niet over dit geval in NL. Maar het lijkt mij logischer dat diegenen die hem bedreigd hebben de stallen in brand hebben gestoken dan dat hij dat zelf heeft gedaan.
+1
casev2
@Gerron mooie column in de telegraaf over dit onderwerp. Dat je een beetje voorzichtig moet zijn je denkbeelden 1 op 1 uit de media te baseren. Er word nogal eens eenzijdig belicht..... telegraaf.nl/watuzegt/38510195/…
Weidezicht
@Gerron als die 17 jarige een donkere jongen had geweest, was vrijspraak noet zo voor de hand liggend geweest denk ik.
Gerron
Quote Reactie van @Weidezicht:


@Gerron als die 17 jarige een donkere jongen had geweest, was vrijspraak noet zo voor de hand liggend geweest denk ik.

Ik denk dat het voor de vrijspraak niet uit zou maken maar dat de linkse media anders zou berichten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0