Rechtbank wijst vordering FDF tegen Kaag af

De kantonrechter in Den Haag heeft geoordeeld dat de uitlating van Sigrid Kaag in Nieuwsuur voldoende feitelijke grondslag heeft en daarom niet onrechtmatig is. Dat door protesterende boeren hekken zijn omgereden staat volgens de rechter vast.

Bron

Rechtbank wijst vordering FDF tegen Kaag af
melkvee.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

Weidezicht
Jammer, kaag blijft lekker uit de wind de laatste tijd. En heeft zo alle tijd om haar zin in de coalitieonderhandelingen door te drijven.
+3
Taeke Brottner
Het ULTIEME bewijs dat de rechtsstaat helemaal failliet is! Volstrekt niet in staat om de kwetsbare ziel van FDF te beschermen van deze EXTREME uitspraken van een politicus waar boeren toch al niet zo gek veel mee hebben.

Sjonge jonge, wat een luxe om bezig te kunnen zijn met dit soort onzin in plaats van dingen die er echt toe doen. Of je boerderij, of een flesje bier met elkaar...
+2
Porky
@Taeke Brottner uit onderzoek is gebleken dat 68 % van de rechters D66 ers zijn, met dat in het achterhoofd kun je de uitslag wel dromen
+2
Limburgs boertje
Was toch een leuke bonus die 30000 euro en kaag had weer nederig kunnen zijn jammer
+1
Nevergiveup
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!