Gratis online gesprek over toekomst van landbouw

Morgen, 2 december om 18 uur, praten we met veehouders, experts en Statenleden over hoe de landbouw er na de stikstofcrisis uit gaat zien. Het gaat een inspirerend gesprek worden waarin we naar de verschillende belangen kijken en wat oplossingen kunnen zijn.Je kan je gratis aanmelden om online mee te kijken.

Bron

Ruimte! Ruimte! Ruimte!Landbouw na de stikstofcrisis
dezwijger.nl

Deel dit topic

Bonosiebelink

Reacties

weurding
Mag ook wel gratis zijn, niemand die het kan voorspellen
Weidezicht
Dat de zwijger is een enorm links gebeuren volgens mij. Zou eigenlijk wel een heel mooi debat zijn voor bijvoorbeeld een rene staal o.i.d. een echte boer die het kan vertellen. Nu wordt het een op links show met hooguit een caring farmer o.i.d. die dan als echte boerenvertegenwoordiger wordt neergezet.
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!