Omzet boerderijwinkels blijft doorstijgen

Corona zorgde voor een herontdekking van de boerderijwinkel en de trend om op het erf te kopen zet door, blijkt uit cijfers die marktonderzoeksbureau GfK deelde met Nieuwe Oogst. Vorig jaar verdubbelde de omzet van boerderijwinkels, dit jaar blijft deze doorstijgen.
In 2019 lag de omzet nog op 46 miljoen…
 Omzet boerderijwinkels blijft doorstijgen (groentennieuws.nl)

Corona zorgde voor een herontdekking van de boerderijwinkel en de trend om op het erf te kopen zet door, blijkt uit cijfers die marktonderzoeksbureau GfK deelde met Nieuwe Oogst. Vorig jaar verdubbelde de omzet van boerderijwinkels, dit jaar blijft deze doorstijgen. In 2019 lag de omzet nog op 46 miljoen…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden kopen , erf , oogst , omzet en covid-19 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!