DE BOEREN VAN NEDERLAND ZIJN BOOS!

DE BOEREN VAN NEDERLAND ZIJN BOOS!

ALWEER? JA, ALWEER. EN NIET ALLEEN DE RADICALE BOEREN, MAAR ALLEMAAL .

WAAROM? ZIJ MOGEN EEN GEDEELTE VAN HUN LANDERIJEN NIET MEER GEBRUIKEN. DAARDOOR KUNNEN DE BOEREN VAN NEDERLAND MINDER VOEDSEL VOOR U PRODUCEREN.

REDEN? DE BOEREN VAN NEDERLAND ZOUDEN HET GROND EN OPPERVLAKTE WATER VERVUILEN.

EEN LEUGEN! HET GROND EN OPPERVLAKTE WATER WORDT VERVUILT DOOR GEBIEDSVREEMD WATER WAT VANUIT HET BUITENLAND MET EEN VEEL HOGERE NORM MIDDELS ONZE RIVIEREN EN BEKEN OVER DE GRENS STROOMT. OOK STROOMT ER GEBIEDSVREEMD WATER VAN OVERIGE GEBIEDEN LANDBOUW GEBIEDEN IN.

GEVOLG! VOEDSELSCHAARSTE. UW ETEN GAAT FORS DUURDER WORDEN. DE KWETSBARE IN ONZE SAMENLEVING GAAN HET SLACHTOFFER WORDEN. JAN MODAAL ZAL ZIJN LUXE LEVEN MOETEN OMWISSELEN VOOR EEN SOMBER LEVEN DAT ALLEEN MAAR IN HET TEKEN ZAL STAAN VAN HET VOEDEN VAN HAAR OF ZIJN GEZIN.

DAAROM GAAN DE BOEREN VAN NEDERLAND ACTIE VOEREN. ONTWRICHTENDE ACTIES.

MENSEN VAN NEDERLAND, TREK SAMEN OP MET DE BOEREN VAN NEDERLAND, OM EEN EINDE TE MAKEN AAN DEZE BUREAUCRATISCHE HISTERIE!!!

Deel dit topic

Reacties

+5
mlkvhoudr
Pssst je capslock staat vast.....en ik ben niet boos dus wil je je tekst even aanpassen dat alle boeren minus 1 boos zijn?
+5
Erco
@mlkvhoudr ja maar jij ging toch stoppen. Toch? 🤪😉
+1
mlkvhoudr
@Erco ja ik stop zo....
+1
cjw73
@Erco iedereen stopt een keer he...
MaFlodder
@mlkvhoudr Niet mijn capslock die bleef hangen. En ik vind het niet zo netjes om een tekst van iemand anders ongevraagd aan te passen, dus laat 't zo staan. Ik zie dit bericht vandaag veel langs komen in apps en facbook, due ik dacht, wie weet er meer vanaf. Zijn dit weer loze woorden of gaan we echt wat doen? En zo ja? Wat gaan we doen? Dus dat.
+1
mlkvhoudr
@MaFlodder ah ok nee dan moet je het gewoon laten staan, ik zit niet meer in veel app groepen en kijk af en toe op Facebook dus ik had t niet meegekregen
+3
pieta
Quote Reactie van @mlkvhoudr:
capslock

Hij zit waarschijnlijk in de Capslockdown. 😁 Bron: Even tot hier
Koeien boertje
Wat gaan we doen?
Brussel staat met 14 dagen op het programma toch?
MaFlodder
@Koeien boertje ja en denk ook goed dat dat 's gebeurt. Maar denk dat deze oproep meer over 't 7e actieplan nitraat gaat? Had daar al veel eerder actie op verwacht! 1 dec moet t plan ik Brussel liggen, dus denk dat t dan nu ook maar 's concreet moet worden, anders kun je je beter maar stil houden denk.
+4
weurding
Hier zo om me heen kijkend met natura2000 aan de achterdeur en vallend binnen nationaal park drentsche Aa kan ik jonge boeren die hier ook binnen vallen alleen maar zeggen sta op en vecht voor je bestaan of ga de grens over, nooit gedacht dat te zeggen maar eerlijk, ze gaan veel te ver
matt
@weurding gekte houd niet op aan de landsgrens,malloten zitten overal lijkt het wel.
weurding
@matt klopt,, maar je mag ook 2 grenzen over gaan😉
George
@weurding
Je komt dan wel in een steeds vreemder land.
+2
weurding
@George ik had grens tussen aanhalingstekens moeten zetten, vecht voor je bestaan en ga de "grens" over, maar dat is opruiing 🤭
jack89138393
@George We hebben een eindje verderop nog wel wat mooie Nederlandse gemeenten liggen waar ze je wel kunnen verstaan volgens mij.
+3
de hoef
@George met jou buren ben je ook vreemde in je eigen budel
+1
matt
@weurding de zëje over dan,maar daar is het ook wat.
+1
weurding
@matt ja, dan moet je met de boot🤣
+2
matt
@weurding midden op de zëje 😀))
jack89138393
@weurding Ze kunnen ook met bootjes hierheen komen, moet gek zijn dat we niet de andere kant op kunnen.
weurding
@jack89138393 mag hopen dat we nooit zo "desperate " worden dat we dat in die vorm moeten gaan wagen
jack89138393
@weurding Twintig jaar geleden misschien, nu niet meer.
Vdejong
@matt blijf daar maar, anders wordt het hier te vol. Ik vind het hier al druk met krap aan 1 miljoen inwoners in een gebied groter dan Nederland
de Tank
@Vdejong dat krijg je met die gelukzoekers uit Nederland😜
George
Hoe verder da ge gut , hoe slechter ut wurdt
weurding
@George diegene die hierheen komen denken daar anders over🙃
George
@weurding
Ja maar voor diegene geldt dat niet
matt
@weurding daarom het zal hier toch wel goe zijn,de ze allemaal naar hier komen gevaren.
weurding
@matt ja, vroeger deden ze dat alleen op 5 december😳
George
Quote Reactie van @weurding:
ja, vroeger deden ze dat alleen op 5 december

Die kwam wat brengen en ging weer. 😂
pieta
@George Of zoals nu wordt gezegd Sinterklaas is geloofwaardiger als Rutte. 😁
+4
pieta
@weurding In Roosendaal is een school (lokaal) uitgebrand door vuurwerk. Ze durfden dit niet aan de kinderen te laten zien. Er zaten namelijk vluchtelingen bij. Bang voor trauma's. Ik zei zo dat ze bang waren dat ze weer op de vlucht sloegen. Die grap was niet woke volgens mijn dochter maar ze moesten wel allemaal lachen. 😁
+2
George
Quote Reactie van @pieta:
Ze durfden dit niet aan de kinderen te laten zien. Er zaten namelijk vluchtelingen bij. Bang voor trauma's.

Wat ik hier over de fietspad zie lopen heeft volgens mij weinig traumatische ervaringen.
weurding
@George wacht maar tot ze een fiets "hebben"...☝️😆
George
Quote Reactie van @weurding:
wacht maar tot ze een fiets "hebben"...

Die hebben ze ook , wat dat betreft zijn het net Duitsers . Die eigenen ze zichzelf toe. 😄
Maar vorige week zag ik er ook al op elektrische steps. Toch wel milieuvriendelijke vervoersmiddelen die ze hebben.
Maar we denken vol weemoed terug aan de tijd dat we nog een grote Duitse Kazerne in ons dorp hadden en een echte Duitse wijk en een druk uitgaanscentrum met ook destijds populaire Duitse biersoorten zoals Diebels en Krombacher.

cranendonck24.nl/home/artikel/…
cranendonck24.nl/home/artikel/…
pieta
Quote Reactie van @George:
mij weinig traumatische ervaringen

Zelfs ik heb een trouwma. 😁
@George Weer een buslading aangekomen George .
jack89138393
Ik verwacht niet dat je deze hele ommezwaai van de samenleving gaat stoppen met demonstreren, er is te lang over nagedacht over dit alles daar hebben ze echt wel rekening gehouden met demonstrerende boeren en burgers. Als je met demonstreren wat wilt bereiken dan zal meer dan de helft van de bevolking mee moeten doen, maar zoals ik het nu allemaal aanschouw is de groep veel te klein en er zijn er zelfs die het met het hele beleid eens zijn. In dit artikel staan enkele voorbeelden hoe de EU besluiten neemt waarin burgers geen zeggenschap meer hebben, o.a. een Europese militaire politie (Eurogendfor) waarvan ik denk dat ze ingezet worden wanneer de opstand op Europees niveau gaat ontstaan. vanhamelen.eu/uncategorized/…
jack89138393
@jack89138393 Voor de 'complotdenkers' op dit prikkebord heb ik net twee afbeeldingen gevonden uit een bestand genaamd 'Coronacrisis - het einde van ons zelfbeschikkingsrecht is nabij'. Hierin wordt duidelijk uitgelegd dat protesteren door de bevolking allang is voorzien en men daarop is voorbereidt. Als er interesse is in het volledige bestand (167 pagina's) dan wil ik wel kijken hoe ik het kan delen. Bij AKO staat de volgende informatie (let wel: eerste editie al 10 jaar geleden geschreven): ako.nl/coronacrisis-het-einde-van-ons-individueel-…

Mijn idee is dat burgerlijke ongehoorzaamheid het beste verzet is. Wanneer elke burger zich niks meer aan zou trekken van de overheid hebben ze een groot probleem. Opstand is de kop in te drukken door politie of het leger.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+3
John Spithoven
De voedsel voetafdruk van een inwoner van Nederland is 2000 m2. Het 7de actie programma nitraat zorgt voor een verlies van 65000 ha productieve landbouwgrond.
Dus de voeding van 325000 inwoners gaat verloren.
En dat omdat gebiedsvreemd water vanuit buitenland of bijv stedelijk gebied zorgt op enkele plaatsen voor normoverschrijding stikstof in de BOEREN sloot.
Nevergiveup
Ja zeer bijzonder dat je elke keer weer voor iets veroordeelt word waar je nul schuld of deel aan hebt , in een rechtstaat zou je dan vrijgesproken worden .
+1
spotmelker
@Nevergiveup dat komt omdat er voor ons bekend wordt.....
jack89138393
@Nevergiveup Dat is tactiek, een ander de schuld geven van een probleem wat je zelf bedacht hebt. Kijk eens naar alle onzin die de laatste 40 jaar (vanaf zure regen) over ons heen is gegooid. Als kind werd je daar wel angstig voor maar veel dingen zijn nooit uitgekomen. Zeespiegelstijging, milleniumprobleem, ozonlaag, enz.
Koeien boertje
@jack89138393 ja, over 10 jaar een voesel probleem.
Dan zijn deze dingen allemaal lariekoek
cornelissen
Quote Reactie van @Koeien boertje:
over 10 jaar een voesel probleem.

Ben bang ,dat het langer duurt. Het Amazonegebied in Zuid-Amerika is nog lang niet ontbost en men gaat rustig door, bij veel protesten in een iets langzamer tempo, maar ontbost wordt er. En het levert goedkoop voedsel op. Je zag het op de televisie, je koopt een paar ambtenaren om en je hebt het eigendomsrecht. Jaagt de oorspronkelijke bewoners weg en je kunt aan de slag. Dus voorlopig nog wel voldoende en goedkoop voedsel
+1
Kalfjes
@John Spithoven ik ben zeer boos dat LTO alles naar de kloten helpt
de Tank
@Kalfjes ik niet
+1
de hoef
Quote Reactie van @Kalfjes:
LTO alles naar de kloten helpt

IK BEN GEEN LTO LID,MAAR ZE ZIJN DE ENIGSTE AAN TAFEL, de regering is nu eenmaal niet wat wij willen,lto probeert daar een weg in te vinden, iedereen hier weet alles beter,maar heeft er net zoveel grip op als ik,precies helemaal niks,
+1
MaFlodder
@John Spithoven Dat snap ik. Ned is een laag land, dus alles zooi stroomt sowiezo door/naar ons lage landje. Dus ik denk, het is zelfde met stikstof, al haal je alle boeren uit Nederland dan nog gaan we nooit voldoen aan die kritische waardes. Maar lto, najk, rabo en die andere bobo's steken ons ondertussen wel de mes in de rug! Hoe kunnen we datstoppen? Welke datums zijn er de komende tijd van belang wanneer je nog iets kunt doen?
+1
marcsterreborn
@MaFlodder Welke datums zijn er de komende tijd van belang wanneer je nog iets kunt doen?

5 december. Schoen zetten
de Tank
@marcsterreborn Schoen zetten

Dat kan nu al, sluitingsdatum 5-12,nu weet ik niet of het 5-12 nog kan of dat het tot 5-12 is.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
51
DEELNEMERS
20
WEERGAVES
0