Grootgrondbezitter ASR geeft duurzame pachtboeren korting

Verzekeringsmaatschappij ASR gaat boeren belonen die zich inzetten voor een duurzame bedrijfsvoering. Boeren die landbouwgrond van de verzekeraar in gebruik hebben kunnen een korting ontvangen van 5 tot 10 procent.

Deel dit topic

Reacties

komelker 2
De een krijgt 10% korting de ander moet 10% bijbetalen. Het gaat met landbouwgrond al net zo als met de melkstromen.
Jaap40
@komelker 2 of niet aan erfpacht beginnen!
Jannus
Quote Reactie van @Jaap40:
of niet aan erfpacht beginnen!

Sprak 2 jaar terug een boer die pachtgronden pachte die zover terug moesten bemestingen en natuur dat al de opbrengsten aan pacht de deur uitgingen en hij leefde van zijn horecaatje erbij en overwoog te stoppen met zijn gronden en de verpachter er veel succes mee wenste,ze komen er van zelf wel achter
+1
Jaap40
@Jannus als de asr ook al 'meedenkt' op de boerderij naast al die andere regels etc.... het houdt niet op, niet vanzelf.
Jaap40
De productie zal en moet omlaag lijkt het. Als de opbrengst prijs dan maar stijgt anders werk je je eigen saldo omlaag.
royale
5 tot 10% korting op pacht is altijd fijn, maar uiteindelijk is het op bedrijfsniveau peanuts, zeker als het gaat om reguliere pacht. Het zal wel een strategie zijn om mensen van shell aandelen naar ASR te krijgen om het aandeel omhoog te krijgen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1.880