Op boerderij de Duivekeet bij Oud-Vossemeer zit een boer die niet klaagt

Boeren zijn het gesprek van de dag. Ze stoten (te veel) stikstof uit, spuiten (te veel) bestrijdingsmiddelen, zorgen voor (te veel) slik op de weg, bezetten met (te grote) tractoren het Haagse Malieveld. Maar wíe zijn die boeren nu eigenlijk? In deze serie zoeken we hen op. Vandaag aflevering 11: Mariët Reins-Hage op haar akkerbouwbedrijf de Duivekeet bij Oud-Vossemeer op Tholen.

Deel dit topic

Reacties

+3
marcsterreborn
Geen geklaag. Tja dat past niet op dit Prikkebord...
+1
weurding
@marcsterreborn wat de 1 ziet als discussie ziet de ander als klaagzang 🤷‍♂️
+1
kanniewaarzijn
@weurding En er zijn er ook die zich totaal niet bezig houden met wat er speelt. Die krijgen het straks extra voor de kiezen.
+4
weurding
@kanniewaarzijn de ontkenners nog meer, die draaien het hoofd weg bij al wat er op de wereld gebeurd en gaan zich straks quasi verwonderen..... ooohhh

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's Spuiten , tractoren , stikstof , boerderij , boer en malieveld geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!