Stikstofhandel met boeren: om deze drie redenen ligt dat gevoelig

Het is al anderhalf jaar een heet hangijzer en andere provincies staan het allang toe, maar in Gelderland kan het nog steeds niet: stikstofrechten kopen van een boer. Woensdag praat de provincie opnieuw over het onderwerp, maar het is de vraag of er genoeg steun is om opkopen toe te staan.

Bron

Stikstofhandel met boeren: om deze drie redenen ligt dat gevoelig
gld.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

slagakker
Er wordt niks verhandeld, iedereen roept dat ze stikstof nodig hebben, nou mijn stikstof staat al een klein half jaar in de verkoop. Nog 0,0 mensen gereageerd. En staat toch onder een makelaar die er in thuis is. Worden complete woonwijken gebouwd waar geen kilo stikstof voor gekocht is.Woon in Brabant waar toch al lang verhandeld mag worden. Het is een duister gebeuren daar ben ik wel achter.
weurding
Drenthe is ook nog niet akkoord toch
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's kopen , boer , heet , gelderland , ammoniakrechten en stikstofrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!