Extreem weer? Nu even niet

Voorlopig is de winter nog ver te zoeken net als novemberwarmte of storm

Bron

Deel dit topic

Reacties

diekman
Jammer voor de klimaatactivisten kwam nu wel mooi uit.
diekman
Koeien weiden nog fijn.
Van-Epscheuten
Hier ook, maar jammer genoeg raakt het gras op. Ze vertrappen hier jammer genoeg net teveel om ze puur voor de lol buiten te laten lopen. Dus binnenkort naar binnen @diekman
+2
bio boer
@diekman dat kunnen wij ons hier niet voorstellen 😅 op de klei
royale
@bio boer hier idem dito. Er staat veel gras, maar het is veel te nat voor het vee of de machines. Het is een jaar om snel te vergeten, maar gelukkig gaan we wel met een stijgende melkprijs het jaar uit!
+2
Herbert
@diekman hier ook. Stalvoeren loopt nog mooi. Kan wel duidelijk merken welke percelen de laatste maanden niet meer gemaaid zijn. Op het weideblok van augustus/september willen ze totaal niet meer lopen ondanks dat er mooi fris gras staat. Op de in september gemaaide percelen blijven ze nog hele middagen goed weiden.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0