Rabobank: bepaal strategie voor verdienmodel en handel consistent

Voor een gezond verdienmodel heeft de Nederlandse melkveehouder een marge nodig van minimaal 3 cent per 100 kilo melk, meldt Rabobank in zijn pas verschenen visie op de melkveesector. Deze marge dient voor buffervorming en geeft de mogelijkheid het bedrijf door te ontwikkelen.

Deel dit topic

Reacties

+2
Jack Konijn
3 cent per 100kg. 300 euro op een miljoen.
Gelukkig maar dat de Rabo er steeds naast zit
+2
Erik Hulstijn
@Jack Konijn En Nieuwe Oogst neemt het klakkeloos over van de website van Rabobank. Jammer dat Rabobank daar nu mee komt. Had ik me de afgelopen jaren wat minder zorgen hoeven maken.
+1
Kars
@Jack Konijn al wast 30.000 op.een miljoen. Dat is toch ook niks. Pak min 15% winst op je omzet. Das op 40 cent melk al 6 cent. 3 cent das minder dan niks.
+1
pieta
Quote Reactie van @Kars:
Pak min 15% winst op je omzet. Das op 40 cent melk al 6 cent.

Winst is niet de marge.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0