Minder draagvlak voor wolf als aantal groeit

ARNHEM (ANP) - Gelderland verwacht dat het maatschappelijk draagvlak voor de terugkeer van de wolf afneemt naarmate het aantal dieren groeit. Door het toenemende aantal wolven botsen de belangen van mensen vaker met het natuurlijk gedrag van het dier, aldus de provincie. Er zijn daarom maatregelen nodig om zo conflictarm te leren omgaan met de wolf, antwoorden Gedeputeerde Staten op vragen van VVD, CDA en ChristenUnie.
Het bericht Minder draagvlak voor wolf als aantal groeit verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Minder draagvlak voor wolf als aantal groeit (nieuws.nl)

ARNHEM (ANP) - Gelderland verwacht dat het maatschappelijk draagvlak voor de terugkeer van de wolf afneemt naarmate het aantal dieren groeit. Door het toenemende aantal wolven botsen de belangen van mensen vaker met het natuurlijk gedrag van het dier, aldus de provincie. Er zijn daarom maatregelen nodig om zo conflictarm te leren omgaan met de wolf, antwoorden Gedeputeerde Staten op vragen van VVD, CDA en ChristenUnie. Het bericht Minder draagvlak voor wolf als aantal groeit verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden cda , wolven , vvd , wolf , dieren en gelderland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!