Liveblog | Johnson vreest onbeheersbare woede als klimaattop mislukt

Johnson zegt dat er nu actie nodig is voor "kinderen die nog niet zijn geboren en hun kinderen". "Als wij falen, zullen zij ons niet vergeven."

Hij waarschuwt wel dat één top het hele klimaatprobleem niet kan oplossen. "Anders hadden we niet 25 eerdere toppen nodig gehad", aldus de gastheer. Maar dit kan en moet volgens hem "het begin van het einde" voor klimaatverandering worden.

Deel dit topic

Reacties

+4
jack89138393
Flapdrol
+2
JohnDeere7serie
Hij bedoelt dat het gewoon een jaarlijks uitje moet blijven van 2 weken 🍺 🍺 Vorig jaar niet doorgegaan vanwege covid. Wel vreemd een aankondiging van "het begin van het einde". Klimaat veranderd immers altijd. Zolang we nog geen druiven telen op Groenland is het nog niet zo warm als het geweest is.
Farma_boerke
Gaaaap
Bolletje blijft wel door draaien, met of zonder ons klimaatgedram
+1
de Tank
Ik weet niet of de woede kleiner is wanneer de klimaattop "slaagt"
j h p
@de Tank Hoeft ie niet voor te waarschuwen, komt toch niet in de media, en dan bestaat het voor inmiddels veel mensen niet.
+10
weurding
400 privéjets richting klimaattop...... toe maar jongens de beuk er in.....
+2
Dwers.
De zon komt steeds verder van de aarde te staan, de ijskap op de zuidpool zal weer aangroeien, en de elfstedentocht zal elk jaar standaard verreden worden op de eerste zaterdag in februari.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0