Boerenprotest Krimpenerwaard vreedzaam verlopen

Agrarisch ondernemers protesteerden vandaag tegen de onteigening van landbouwgrond voor het project Natuurgebieden Veenweiden Krimpenerwaard. Op verschillende rotondes in het gebied stonden trekkers. Verkeer kon wel gewoon doorrijden.

Deel dit topic

Reacties

Limburgs boertje
Waarom zou het niet rustig zijn verlopen wij boeren zijn niet radicaal onzin van de media. er is grondhonger bij de overheid omdat ze huizen moeten bouwen en de regering heeft van alles ondertekend waar aan we ons dus aan moeten houden zoals Marrakesh immigratie pakt 1 en 2
wij zijn nu verplicht een X aantal mensen op te nemen ieder jaar . dat de huizen markt ontploft door te veel statushouders en jonge gezinnen allemaal huis zoekende zeggen ze niet.
Parijs klimaat akkoord zonne en wind energie warmtepompen huizen isoleren biomassacentrales farm to fork agenda 2030/2050 fit for 55. uit faseren van gas steenkool benzine en diesel. stoppen met gas oppompen hier hoort ook bij het stikstof fijnstof ammoniak CO2 crisis zogenaamd. achteruitgang van de WENS-natuur. verdrag van Maastricht en Lissabon al deze verdragen hebben er mee te maken wat wij als boeren mee te maken krijgen REDUCTIE in NEDERLAND voedsel kan veel goedkoper in het buitenland geproduceerd worden. mensen moeten hun geld uit geven aan luxe goederen en vakantie logisch toch. welk verdrag pact ben ik vergeten????
jack89138393
@Limburgs boertje Korte voedselketens de toekomst? nieuweoogst.nl/nieuws/2020/…

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0