Bemoeizucht.

Wij boeren hekelen de praatprogramma's waar voetballers, cabaretiers enz. praten als leken over ons vak.
Maar nu gaat FDF een statement maken over Covid door bij de poorten van de landbouwbeurs te gaan staan.
Doen ze dus in feite niet hetzelfde?

Deel dit topic

Albert Altena

Reacties

Bennie Stevelink
Ze hebben nauwe contacten met FvD van Baudet, die op zijn beurt weer nauwe contacten heeft met viruswappies.
+15
MaFlodder
@Bennie Stevelink Hou toch eens keer op Bennie met zo dom uit je nek te lullen zodra het woord FDF voorbij komt.
+7
slagakker
@Bennie Stevelink Waar haal je dit vandaan. V d Oever of zijn organisatie heeft helemaal geen contacten met FvD of Baudet. Het enigste wat voor jou telt is LTO. Daar is niks mis mee maar laat andere in hun waarde.Heb je reacties al wat langer onder de loep het enigste wat ik zie is dat je vooral tweespalt wilt zaaien onder de organisaties, waarom is me niet duidelijk. En je meent altijd gelijk te hebben, geef eens een keer je ongelijk toe en biedt aan sommige personen eens je excusus aan. Of staat je ego dat niet toe. Zou je wel sieren.
Albert Altena
@slagakker Nauwe contacten kun je niet zeggen.
Wel dat er stemmen voor Baudet bij FDF aanhangers weg komen.
+1
MaFlodder
Ik zie het statement niet? Je kunt ook zo zien dat fdf geen onderscheid wil maken in mensen. En iedereen de kans wil geven om te komen. Qr of niet.
+1
Boerbakje
@MaFlodder Juist geen discriminatie op medische grondslag.
Ben bang dat het na de persconferentie volgende week nog een tandje erger wordt.
+2
Kringloper
Al dat vaccineren heeft super geholpenπŸ‘Œ
+1
Julius
@Kringloper Zonder vaccinatie was er geen landbouwbeurs geweest.
de Tank
@Julius als iedereen Corona als gewone griep zag was er geen vaccinatie en een vakbeurs, waarschijnlijk met een aantal bezoekers minder. Fdf moet zelf weten waarvoor ze willen actievoeren zolang ze niet zeggen het namens alle boeren te doen.
+1
Kars
@Julius en met wel denk je? Die vaccins werken maar tijdelijk en je groene vinkje zegt niks of je corona bij je draagt. De niet gevaccineerden moeten testen voor toegang en zijn daarmee degene die niet de besmettingen veroorzaken.
+6
de jonge
@Kars of vaccineren nu wel of niet helpt,een ieder moet doen wat hem goed dunkt,feit is dat een virus blijft muteren... en het klopt,er zijn zat die zijn geent en zijn later positief getest ,maar die mogen wel met een qr code gewoon overal naar binnen om anderen te besmetten. en ja ook gevaccineerden raken besmet...
Albert Altena
@de jonge Als daar binnen de mensen ook allemaal gevaccineerd zijn is er niets aan de hand.
+3
de jonge
@Albert Altena ben ik nou niet met je eens. heb een kennis,die heeft al een keer corona gehad,heeft zich laten vaccineren en zit nu toch thuis met weer corona en voelt zich nu niet bepaald happy, de eerste keer had ze minder klachten dan nu. raar maar waar.
Johannushoeve cv
@Albert Altena waarom is er dan niks aan de hand ?
+16
Weidezicht
@de jonge los van wel of niet en zinvol of wat dan ook. Fdf moet ver weg blijven van alles omtrent die corona toestand. Behalve radicale boeren wordt je dan ook nog ff bij het grote publiek weggezet als virusontkenner of coronawappie. Daar wordt de boerenzaak ook niet meegediend. Mijn symphatie heeft fdf, maar ze hoeven van mij geen mening over corona te ventileren. Puur omdat dat toch tegen je gebruikt wordt door de hedendaagse media en politiek. Terecht of onterecht maakt niet uit.
+3
Albert Altena
@Weidezicht De juiste woorden.
+2
de jonge
@Weidezicht dat klopt,dan ben ik met je eens. maar zoals bennie zijn reactie is,slaat natuurlijk nergens op
+2
Weidezicht
@de jonge fdf werkt als een rode lap op bennie. En de contacten van fdf bestuurders of leden weet ik niet. In elke groep in de samenleving zijn fvd stemmers, ontkenners, pro vaccers, volgers en strijders. En daaron is het maar beter dat fdf daar gewoon beetje neutraal in blijft. Er zit er 1 in iets hogere fdf kringen die weleens wat appt in onze groep m.b.t. tot tegengas op het coronabeleid. Maar ik heb daar voorlopig niet veel mee. Ken meer mensen die tegen de check app zijn, maar uiteindelijk hebben we allemaal google en whatsapp, lokatie aan op mobiel, tig klanten en spaarkaarten. Dus onze privacy is allang verloren.
de Tank
Moeten ze vooral doen, iedereen heeft wel eens een mening op basis van te weinig kennis.
+7
duitser
Vindt dit geen zaak voor fdf. Heeft niets met lamdbouwproblematiek te maken.
+9
huub
Misschien kunnen ze bij de personeelsingang van een ziekenhuis gaan staan. Dan kan je de verpleegsters uitleggen dat al dat enten onzin is.
+1
Albert Altena
@huub Er zijn dan verpleegsters die je de ogen uit je kop krabben.
marcsterreborn
Tja van FDF kun je zoiets verwachten...
+1
overstekend wild
@marcsterreborn moest je dit voor je kleine broertje Bennie posten? 🀣
+3
mlkvhoudr
Verder niet zo belangrijk maar nu het fdf/LTO geemmer maar door gaat toch maar even delen hier, ik zat op een inleiding over hoe je stikstof emissie kunt besparen aan de voorkant via de voeding naast 2 collega's een relatief jonge starter 1 en al positiviteit, en de andere collega was lid van de fdf zei die, weet je wat nou zo opvallend was we waren het eigenlijk gewoon over alles eensπŸ™‚ de iets oudere fdf er ik als nergens meer lid en de starter.

Het is allemaal echt niet zo moeilijk 😎
Vdejong
@mlkvhoudr moeilijk te begrijpen zonder punten en hoofdletters
+1
matt
@Vdejong @mlkvhoudr @robbies en @Hans van Bergen zaten ergens binnen.
En…waren het overal over eens πŸ˜€)
EMotie
Weer een krankzinnige actie van fdf
Raken steeds verder geradicaliseerd
+2
weurding
@EMotie geeft niet, doen andere groeperingen ook
+2
groeier
Quote Reactie van @weurding:
geeft niet, doen andere groeperingen ook

@Weidezicht
Waarom zou FDF niet voor 2 richtingen tegelijk mogen vechten?? De weg van de minste weerstand is op de korte termijn misschien ? wel de beste keuze, maar op de lange termijn straks een drama. De overheid wil naar een vaccinatie maatschappij, de 3e, 4e prik staan al voor de deur en niemand weet precies wat voor rommel ze gebruiken.
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nΓ©t dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!