Vrees Annie Schreijer-Pierik wordt realiteit nu boeren CDA rug toekeren: ‘Luisteren te weinig naar platteland’

HENGEVELDE - De Hengeveldse CDA-politica Annie Schreijer-Pierik (68) waarschuwt haar partij al tijden dat ze het vertrouwen van de boeren gaan verliezen. Uit een nieuwe enquête lijkt haar vrees nu werkelijkheid te worden. „Ik lijd daar mentaal en lichamelijk onder. Dit doet me zo’n pijn. En het schokt me.”

Deel dit topic

Reacties

+4
Limburgs boertje
Met dank aan HUGO snuif DE JONGE linkse hond en FERD scheepvaart GRAPPENSAUS en nog meer van die linkse rakkers in de partij CDA is nu links dus anti boeren bye bye Annie bedankt voor je inzet
Bartlehiemboer
@Limburgs boertje Hoor Wopke nog zeggen, wij zijn niet alleen een boerenpartij...Totaal geen idee van het verleden (of heden). Na dramatische peilingen en vertrekken proberen ze het weer wat te herstellen. Te laat
+2
@Bartlehiemboer Wobke mag graag zijn geld op de Kaaimaneilanden onder brengen , is een betere investering .
slagakker
@Bartlehiemboer Heb ik niks van gehoord dat ze hun fouten willen herstellen.Iedereen verlaat het schip. Omtzigt,Mona Keyzer en de fractie voorzitter. En nog steeds snappen ze niet waar het aan ligt Alle stemmentrekkers liggen eruit hoe dom kun je zijn. De steden zijn links georrienteerd dat is een vaststaand feit. Het platteland is van oudsher wat meer midden(CDA) of rechts en als je die groep laat vallen moet je op de blaren zitten. En dan nog denken dat je in de formatie wat te zoeken hebt, niet te geloven.
+1
Albert Altena
@Limburgs boertje Boersma? Aantjes? ARP?
+8
ntd79
Ik vind het eigenlijk verontrustender dat ze geschokt is door de uitslag van de enquête
+3
Grondboer9
Helaas maar waar.
Ze heeft jaren heel veel gedaan voor de landbouw, waar we dankbaar voor moeten zijn. Alleen is de laatste jaren alles wat mis kon gaan mis gegaan door slechte keuzes en pech, en daar betalen ze nu voor.
Ze kunnen nu laten zien hoe ze tegen de landbouw kijken, daar kunnen veel mee winnen. Of de laatste 4% verliezen
+3
overstekend wild
@Grondboer9 reken dat laatste, als je vorige week die stemming in de week kamer over onteigening weer zag is het wel duidelijk waar ze heen willen. Zowel BBB als FVD stemmen constant voor het boeren belang
+1
matt
@Grondboer9 ben je een geschiedenisboek aan het voorlezen,of ben je gewoon geen 19 ?
Grondboer9
@matt zaten jullie op je 19e nog in de zandbak, zand te happen ofzo?

Waarom is dat zo bijzonder?
George
@matt
Hij is de bijzondere zoon van melkboer16.
+1
jan 10
Zonder de boeren wordt CDA een grijze partij,als ze hun roots verloochenen is het snel gedaan met het CDA vrees ik.Want wie stemt op een partij die haar achterban verlaat...Terug keren naar het platteland waar ze vandaan komt zal misschien het beste zijn,ik verwacht daar niet veel meer van,maar je weet nooit..
robbies
@jan 10 jij bent nog wel lid?
Frans1
@robbies hij is 1 van de grijzen 😬
jan 10
Quote Reactie van @robbies:
jij bent nog wel lid?

Vind dat ze plaatselijk hun best doen,daar kan ik mij goed in vinden.
BBB bijvoorbeeld wil uit de EU,lijkt mij geen goed idee voor de boeren.
Bekkink
@jan 10 wat is er nog wel goed voor de boeren dan???
+1
jan 10
Quote Reactie van @Bekkink:
wat is er nog wel goed voor de boeren dan???

Als je op een plek zit waar je als boer nog vooruit kan heb je meer aan lokale cda, bestuurders als aan lokale d66 ers....
+1
jan 10
Quote Reactie van @robbies:
jij bent nog wel lid?

Ja,de waan vd dag gaat altijd een keer over,al duurt het nu wel erg lang....
Verder is nogal krankzinnig hoe verdeeld de boeren zijn,de grootste club lto die als enige nog praat in den Haag wordt gewoon door veel boeren niet gezien als hun belangenbehartiger.Lto kan het niet voor iedereen goed doen,dat bestaat gewoon niet,maar de overheid kan ook niet om de lto heen.
Maar tijd komt raad.
+9
jack89138393
CDA is gewoon 'gekaapt' door het WEF van nazi Schwab. Landverraderes als Hugo, Wobke en Grapperhaus zijn gewoon kontlikkers van die ouwe lul uit Davos en laten hun landgenoten stikken. Politici die nu uit de partij gaan hebben volgens mij geen idee wat er aan de hand is, wie nog blijft zitten helpt mee de kerk het land uit te krijgen. Communisme 2.0
+2
@jack89138393 Juist... Annie , en veel lokale CDa ers hebben dit niet verdient.
Hans van Bergen
@Detukkeroettwente Wel? Annie is een boerin heb jij haar op de trekker aktie zien voeren ik namelijk nie. Dus ja who's site are you on?
HansBa
@Hans van Bergen als er 1 iemand voor boeren belang gaat is het Annie wel, daarvoor hoeft ze niet op de trekker om dit te laten zien.
+2
robbies
@HansBa wat voor Annie pleit is dat ze geen excuusboer is, wat Geurts overduidelijk wel was.
Hans van Bergen
@HansBa Als er duidelijk stelling genomen wordt moet je daar bij zijn
HansBa
@Hans van Bergen volgens mij had Annie in die tijd een burn out.
+1
ntd79
Quote Reactie van @Hans van Bergen:
who's site are you on?

Op die van prikkebord.nl?😁
pieta
Quote Reactie van @Hans van Bergen:
Dus ja who's site are you on

Op die van @Grasbaal 😁 net als jij.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
27
DEELNEMERS
19
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN