Boer helemaal klaar met overheid en burger heeft nauwelijks kennis van sector

Het vertrouwen van de boeren in de overheid is bijna gedaald tot het nulpunt. Agrariërs zoeken massaal hun heil bij de BBB, ten koste van het CDA. De doorsnee burger heeft nauwelijks kennis van de sector.

Deel dit topic

Reacties

+1
Bartlehiemboer
Vind die vragen aan de burger ook wel moeilijk. Hier krijgen we veel stadse mensen over de vloer. Ze hebben totaal geen idee wat een boer, de koe of het land doet. Waarom heeft een boer zoveel land? Waarom is de koe nu niet buiten (Winter of te nat) Bij goed weer, waarom staan er nu geen koeien in dat stuk land? Waarom is er geen koe bij het kalf? Is de stier zo gevaarlijk? etc. En ondertussen Groen links of Partij van de dieren stemmen.
Tegelijk ook wel een wethouder op bezoek gehad met landschap beheer in de portefeuille. Denk je daar mee op niveau te kunnen praten nu vergeet het maar. Alsof ze omgekocht zijn om de boeren maar weg te werken.
+2
Albert Altena
Ik heb het al zo vaak gezegd:
De Kamer moet onderwezen worden.
We hebben via de media dit nooit kunnen doen.
Nu hebben we dus gelukkig de BBB die ongecensureerd kan onderwijzen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0