Illustratie van:

XCMG onbekend/overig - Kwaliteit en gebruikservaringen

Ik vroeg mij af of hier ook mensen zijn die met een XCMG shovel hebben gewerkt of een in bezit hebben. Zo ja wat is de betrouwbaarheid/kwaliteit en prijsverhouding vergeleken met bekendere shovel fabrikanten?

Deel dit topic

Reacties

+1
henriv
Geen ervaring met het merk. Maar het is één van de grootste producenten van bouwmachines in de wereld. Kwa prijs zijn ze wel iets goedkoper dan bekende grote merken, maar ze zijn ook weer duurder dan sommige Chinese merken.
Kwaliteit kan ik niks over zeggen, daar geen ervaring mee.
TTolner
@henriv Oke, bedankt!
+1
CaseCS130
Het is een Chinees fabrikaat. Gebruiken soms in licentie gebouwde Cummins motoren. Hoe de kwaliteit daar van is weet ik niet, je ziet ze in NL heel weinig.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de XCMG onbekend/overig en hebben de trefwoorden shovel en ervaringen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN