Faunabescherming looft geld uit voor tip over doodgeschoten wolf

RENKUM (ANP) - De Faunabescherming stelt een beloning van 5000 euro beschikbaar voor tips die leiden tot de opsporing en berechting van de persoon die rond 1 oktober wolf GW1490m op de Veluwe doodschoot. De stichting noemt het doden van een wolf "een ernstig misdrijf' en zegt dat dit in Nederland bestraft kan worden met een gevangenisstraf tot 3 jaar of een boete tot 21.750 euro.
Het bericht Faunabescherming looft geld uit voor tip over doodgeschoten wolf verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Faunabescherming looft geld uit voor tip over doodgeschoten wolf (nieuws.nl)

RENKUM (ANP) - De Faunabescherming stelt een beloning van 5000 euro beschikbaar voor tips die leiden tot de opsporing en berechting van de persoon die rond 1 oktober wolf GW1490m op de Veluwe doodschoot. De stichting noemt het doden van een wolf "een ernstig misdrijf' en zegt dat dit in Nederland bestraft kan worden met een gevangenisstraf tot 3 jaar of een boete tot 21.750 euro. Het bericht Faunabescherming looft geld uit voor tip over doodgeschoten wolf verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden boete , veluwe , wolf en 5000 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!