Van notenmelk tot een olijfolieshot: dit consumeren we in de toekomst, volgens het Food Application Centre for Technology in Leeuwarden

Een olijfolieshot, melk gemaakt van noten of frisdrank gemaakt van Waddenkaas. Op Hogeschool van Hall Larenstein in Leeuwarden wordt geëxperimenteerd met allerlei nieuwe voedingsmiddelen en productiemethoden.
 Van notenmelk tot een olijfolieshot: dit consumeren we in de toekomst, volgens het Food Application Centre for Technology in Leeuwarden (frieschdagblad.nl)

Een olijfolieshot, melk gemaakt van noten of frisdrank gemaakt van Waddenkaas. Op Hogeschool van Hall Larenstein in Leeuwarden wordt geëxperimenteerd met allerlei nieuwe voedingsmiddelen en productiemethoden.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden melk , toekomst en leeuwarden geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!