Plan voor oplossing stikstofprobleem sneuvelt onder druk van Farmers Defence Force

Een omvangrijk plan om het woningbouw- en stikstofprobleem op te lossen, lijkt te zijn gesneuveld nog voor het goed en wel tot wasdom kon worden gebracht. Een groep van de grootste landbouwbedrijven en boerenorganisatie LTO hebben onder dreiging van de Farmers Defence Force hun ideeën woensdag van hun website gehaald.

Deel dit topic Radicale boeren Farmers Defence Force torpederen huizenplan (joop.bnnvara.nl)

De radicale boeren van Farmers Defence Force (FDF) hebben een plan van de agrarische sector om iets te doen aan de stikstof- en woningbouwproblemen gedwarsboomd. Onder dreiging van FDF hebben LTO en bedrijven als de Rabobank, For Farmers, FrieslandCampina en Vion zich van het huizenplan gedistantieerd. De Volkskrant schrijft: Dinsdag plaatste AgriNL, een samenwerkingsverband van […]

 Plan voor oplossing stikstofprobleem sneuvelt onder druk van Farmers Defence Force (volkskrant.nl)

Een omvangrijk plan om het woningbouw- en stikstofprobleem op te lossen, lijkt te zijn gesneuveld nog voor het goed en wel tot wasdom kon worden ge...

Nieuwsgrazer

Reacties

+2
BertK
Niet FDF maar de individuele boeren die naar de partijen uit AgriNL gereageerd hebben zijn degenen die druk uitgeoefend hebben.

Of het plan van AgriNL nu de oplossing voor het stikstofprobleem is....

Een goede analyse van het probleem ontbreekt nog steeds. Is stikstof het probleem of de interpretatie/uitwerking van de habitatrichtlijn, maw verzuipen we niet gewoon in het door onze overheid gemaakte juridische drijfzand?
Jannus
Quote Reactie van @BertK:
gemaakte juridische drijfzand?

Het zit hem meer in het feit dat er veel achterstallig onderhoud zit dat te veel uitgesteld wordt door de vergaderpolder en dan loop je het risico dat hij doorbreek en is het verzuipen
+1
Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr goede actie van FDF,nu dat duivelse gedram van natura 2000 van tafel en dan kunnen we verder.
+2
En stikstof is geen probleem, ook nooit geweest.De grootste naoorlogse DWALING, net als de corona pas.
laatste strijder
En sommige prikkers(non-probleemoplossers) denken en zeggen dat FDF dr niet toe doet .
+2
Twentsch Land
Idd die doen er niks toe !

Media brengt het nu zo om Mark als een soort van goedkope terrorist te tentoonstellen !!

Je dacht toch zeker niet dat Friesland , forfarmers, LTO enz enz gaan bezwijken voor dreig taal !!!!!

@laatste strijder
+1
George
Quote Reactie van @Twentsch Land:
Je dacht toch zeker niet dat Friesland , forfarmers, LTO enz enz gaan bezwijken voor dreig taal !!!!!

Ze zijn toch bezweken.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!