FrieslandCampina draagt Sybren Attema voor als beoogd voorzitter

Het voorzittersoverleg van Zuivelcoöperatie FrieslandCampina U.A. heeft oudgediende Sybren Attema voorgedragen als lid van het coöperatiebestuur en beoogd voorzitter. Attema was voor de fusie tussen Friesland Foods en Campina voorzitter van Friesland Foods.

Deel dit topic

Reacties

Sjaakiee
De man van domme uitspraken
BertK
@Sjaakiee Artikel geeft duidelijke argumentatie om voor Attema te kiezen. 18 jaar bestuursfuncties kan alleen met steun van de leden. Als CEO heeft hij ook de andere kant van de tent meegemaakt.
arie.j
Quote Reactie van @Sjaakiee:
De man van domme uitspraken

De man van de succesvolle jaren.
Sjaakiee
@arie.j toen geluk nog heel gewoon was en dat alle winst uit china kwam. En dat we moesten stemmen voor fusie ging siebren voor De zaal staan dat het nog veeeeel beter werd.
+1
Marco de 1ste
Heintje nog eruit en Theo Spiering er weer in, mensen die wel hoe een melkfabriek te runnen.
Melkboer16
@Marco de 1ste spiering is ook weggestuurd bij Fonterra!
Maar het zou kunnen, overigens heb ik niks tegen Attema maar, een actieve melkveehouder was beter.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
2.003