Stelkomplaten zijn de oplossing voor gevaarlijke verkeerssituaties bij modder op de weg | Opinie

Modder op de weg is in het oogstseizoen van de boeren aan de orde van de dag. Dat kan gevaarlijk zijn. De gemeente Waadhoeke heeft nu gezorgd voor een duurzame oplossing, die ook helpt bij het makkelijker passeren op smalle wegen.

Deel dit topic

Reacties

+3
langeslagdiesel
Geen pasplaten in de hoeken. Dus een prutgat er voor en er achter. Kruipt geen auto in dus. Wel een apart merk : stelkom. Stelcon ken ik dan weer wel. Ff zonder gekheid. Hier hebben we ook al een paar jaar passeer stroken op sommige B wegen. Alleen sommige lokale mensen gaan daar in. De meerderheid rijd er voorbij en steekt ze vinger op als ze achteruit moeten om te passeren.
+3
Sjon
Al die sluizen en wegversmallingen zijn gewoon gevaarlijk. Het is een wedstrijd wie er als eerste is en dan weer door kan naar de volgende.
Op sommige plaatsen zijn ze weer verwijderd omdat er juist meer ongelukken van kwamen.
+2
deJong
@Sjon ik vindt die dingen perfect😅

Wij hebben ook zo,n buurtje die vonden dat er te hard gereden werd in de straat. Eerst autos vlak op de weg zetten. Maar die werden gewoon aangereden en niks van de dader horen dat was ook niet perfect.

dus toen maar wegversmallingen en drempels beklaagt bij de gemeente. En nu maar zeuren dat het huis zo trilt van overklappende wagens en geluid remmende en ronkende optrekkende motoren👍

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden platteland , modder en gevaarlijk geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0