Experts PBL: wereldwijde klimaatdoelen schieten nog flink tekort

DEN HAAG (ANP) - De beloften die landen tot nog toe hebben gedaan om hun uitstoot van broeikasgassen te verminderen, zijn bij lange na nog niet genoeg om de opwarming van de aarde binnen de perken te houden. Klimaatdeskundigen van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) zeggen eensgezind dat de ambities omhoog moeten.
Het bericht Experts PBL: wereldwijde klimaatdoelen schieten nog flink tekort verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Experts PBL: wereldwijde klimaatdoelen schieten nog flink tekort (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - De beloften die landen tot nog toe hebben gedaan om hun uitstoot van broeikasgassen te verminderen, zijn bij lange na nog niet genoeg om de opwarming van de aarde binnen de perken te houden. Klimaatdeskundigen van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) zeggen eensgezind dat de ambities omhoog moeten. Het bericht Experts PBL: wereldwijde klimaatdoelen schieten nog flink tekort verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden uitstoot en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!