Hoornse Sylvana (21) wilde al sinds haar veertiende op de boerinnenkalender komen. Dit jaar is het haar gelukt

Sylvana Brevé was veertien toen ze bij een vriend van haar vader Raymon een boerinnenkalender zag hangen. De Hoornse liet haar vader direct weten dat ze daar ooit op wilde staan. Nu, zeven jaar later, is het haar gelukt. Komende vrijdag komt de kalender weer uit en op één van de maanden staat Sylvana.Quote:
Ik werk in Denemarken op twee melkveebedrijven van Nederlanders. Het komt eigenlijk door mijn beste vriend. Hij was melkveehouder in Obdam en zag in Nederland geen toekomst meer om te boeren. Hij vertrok naar Denemarken en liet later weten dat hij wel ruimte had op zijn bedrijf voor iemand die wilde helpen met melken. Bovendien had hij wel een huis vrij waar we konden gaan wonen. Omdat mijn partner Daan in Nederland voor een loonwerker werkte en dat hier in Denemarken ook kon doen, zijn we samen geëmigreerd. En het bevalt uitstekend. Er zijn hier zoveel Nederlanders. Alleen al hier rond het dorp waar we wonen zijn acht Nederlandse melkveehouders. Ze spreken bovendien Nederlands in de supermarkt en ook de postbezorger is Nederlands. Ik hoef eigenlijk helemaal geen Deens te leren, al ga ik dat natuurlijk wel doen.

Bronen

Barry (20) en Tess (21) uit Twente sexy in boer(inn)enkalender: ‘Onze kant van het verhaal doen’
tubantia.nl
Hoornse Sylvana (21) wilde al sinds haar veertiende op de boerinnenkalender komen. Dit jaar is het haar gelukt
noordhollandsdagblad.nl

Deel dit topic

Nieuwsgrazer

Reacties

+3
de Tank
Dat zijn de berichten👌
Vdejong
Klein wereldje
+5
Ynze Oenema
Mooie dame😃
Weidezicht
Mooie vrouw. Maarre is wel teken aan de wand. Om onze NL boerinnenkalender te vullen, moeten we de NL boerinnen in het buitenland ophalen. Blijft hier niets over.
Porky
@Weidezicht koeien en vaarsen komen ook volop uit buitenland, nu de dames ook al
« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!