Stikstofcrisis wordt steeds onbegrijpelijker

De stikstofcrises wordt steeds onbegrijpelijker. Gaan we met het beleid dat wordt gevoerd echt het klimaat verbeteren of is het tijd voor een eerlijke kijk op het milieu en onze boeren?

Deel dit topic

Reacties

+8
Kars
Het lijkt erop dat ze zoveel mogelijk van de stikstofuitstoot bij de landbouw weg schrijven en daarmee de rest vrijpleiten. Als vee heel veel uitstoot op papier kun je met weinig middelen veel ruimte scheppen. Gaat niet over de waarheid, het gaat erom wie spelen de zondebok toe. En aangezien de melkveehouderij de laatste veehouderij is in nederland die nog veeo grond bezit, hebben ze 2 vliegen in 1 klap.
En dan meten we niet eens iets. Op papier gaan we tellen. Want meten komt ons niet goed uit. De natuurorganisaties maken zelf een grote puinhoop met hun beheer.
Wie heeft ooit verzonnen dat hard roepen om te zeggen dat je waardeloos werk levert meer inkomsten geeft.
Dat gebeurt nml bij de natuurorganisaties.
cs-agrar
@Kars meten is te duur...(maar wel met miljarden willen smijten..)
+2
diezel

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0