Stikstof, stikstof, stikstof

Quote:
Stikstof is vooral een bestuurlijk, juridisch probleem. Verstandige politici, rechtschapen juristen moeten daar toch een oplossing voor kunnen bedenken?

Het dossier stikstof is prioriteit nummer 1 voor Rutte IV.

Eindelijk komt de formatie op gang. Ruim een half jaar hielden de hoofdrolspelers elkaar in een houdgreep. Nederland koerst op een doorstart van Rutte III met VVD, D66, CDA en ChristenUnie. Andere opties zijn er niet. Talrijke dossiers wachten op beleid. Er moet duidelijkheid komen. Voor de landbouw staat stikstof stijf op nummer 1.

Deel dit topic

Reacties

+14
Stikstof is geen probleem , het is tot een probleem gemaakt. Dit moet stoppen , dit gelul over NIKX .
+1
demelkboer
@Detukkeroettwente het gaat niet om stikstof. Het gaat om grond......
Boerbakje
@demelkboer juist!
Het stikstof probleem heeft geen oplossing maar een doel!!!!
kanniewaarzijn
@cs-agrar Dat laatste, "met de meeste hoogachting" snap ik dan weer niet. Dat mens liegt alles aan elkaar en komt er nog mee weg ook! Maar goed met kamerleden als Derk Boswijk, die uitgaat van de goede bedoelingen van ministers en ambtenaren, hebben ze vrij spel!

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's stikstof en boerderij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN