Stikstoftopic

Waarom worden er steeds topics verwijderd? Het was toch een normale topic, of ontspoorde het zo snel

Deel dit topic

Frans1

Laatste  |  

Reacties

+1
John Spithoven
Kan Co een verklaring geven voor het verwijderen van mijn topic waarbij ik een normale discussie over bodem analyse in N2000 gebieden aansnijdt?

Belangen????😁
Grasbaal
@John Spithoven Ik weet van niets.... zal kijken wat er is gebeurt.

Wat was de kop van het betreffende topic?
John Spithoven
@Grasbaal Dank je, voor nummer en titel zie afbeelding

(klik om te vergroten)

j h p
@Grasbaal Weet je ook al wie wat hoe waarom 2 reacties van mij verwijdert zijn, je weet al wel welke.
Stond ook niets geks in.
Vdejong
@j h p mij ook overkomen bij een ander topic. Van geen kwaad bewust.
weurding
@Vdejong kan topicopener zelf ook doen, ben ook 2 kwijt die de heer bbuyser schijnbaar niet aanstond
j h p
@weurding Dan hebben we het over dezelfde.
Het maakt mij alleen maar meer P O.
j h p
@weurding prikkebord.nl/topic/265345/ deze?
Zegt wel genoeg over.....
weurding
@j h p ja, die
John Spithoven
@Grasbaal Mag ik vragen waarom deze topic incl reacties is verwijderd? Er moet toch een reden zijn. Gezien het onderwerp en de passieve houding van Belangen clubs krijg ik er een wrang gevoel bij. Co, jij kunt dat gevoel weer wegnemen door gewoon even aan te geven wat er gebeurd is Je bent webmaster, je bepaald de spelregels. Maar zover ik kon bekijken werden deze niet overtreden.
Realisme
@John Spithoven geen actieve herinnering meer aan ben ik bang😬
Frans1
@John Spithoven Die bedoelde ik😬 was toch niks aparts? Is vervelend als topics steeds verdwijnen
Spuit11
.
harke
Klopt.
Co heeft het te druk met fosfaat πŸ˜‚
+1
Bartlehiemboer
Ik volg de reacties.. Krijg er een naar gevoel bij. Facebook die berichten verwijdert, China, Rusland die alleen hun eigen nieuws naar buiten willen brengen. Wob verzoeken die alsnog zwart gelakt worden (Van Kaag/D66) En dan nu zelfs op Prikkebord. Mag "hopen" dat dit andere partijen zijn die handig genoeg zijn om topics te verwijderen... Terwijl dit wel weer mijn gevoel voedt dat er omkoperij binnen (voor) de boeren voorkomt. Ik denk aan FC, Lto, Fosfaatkennis een Tjeerd de Groot bij velen die juist voor ons zouden moeten zijn zie ik tegenwerking of vertragen... Ik probeer de gedachtes voor mezelf te houden maar af en toe speelt het wel op
+2
John Spithoven
Co heeft mij laten weten dat er gewerkt wordt aan een oplossing. Er is een systeem fout ontdekt. Dank Co voor het werken aan een oplossing.
+7
Tinus
Ah, na wat forensisch speurwerk ben ik er achter wat er gebeurd is. De plaatser van een topic heeft zelf de mogelijkheid om aan te geven of een topic ook op andere websites moet verschijnen, waaronder tractorfan.nl en truckfan.nl.

Soms is dat handig.

In dit geval heeft @John Spithoven dit ook gedaan een daarmee het betreffende topic (die nu dus weer terug is) ook op de overige websites geplaatst.

Nu raakt de stikstofproblematiek natuurlijk alles, maar een nieuwsbericht m.b.t. het "Ontbreken van bodem analyse in N2000 gebieden" hoort niet echt thuis op truckfan.nl, waardoor de admin @Alex Miedema het topic via die website heeft verwijderd.

Ik zal met Alex overleggen dat hij in dat geval niet het topic moet verwijderen, maar gewoon het vinkje moet verwijderen.

Maar het kan ook gewoon zijn dat de overheid ons betaalt om bepaalde berichten te censureren. Dat moet ik nog even controleren op mijn bankrekening. Als het toch een complot blijkt te zijn dan zal ik dat hier melden.
Bartlehiemboer
@Tinus Goede verklaring.
robbies
Quote Reactie van @Tinus:
Maar het kan ook gewoon zijn dat de overheid ons betaalt om bepaalde berichten te censureren. Dat moet ik nog even controleren op mijn bankrekening. Als het toch een complot blijkt te zijn dan zal ik dat hier melden

😂 😂 😂
+2
John Spithoven
@Tinus Dank voor je uitleg. Ik zal mijn bankrekening nummer ook geven. Wil ook wel zo'n loyaliteitsvergoeding van Carola 😁
+2
Tinus
@John Spithoven Ik heb het gecheckt maar op mijn bankrekening is het niet bijgeschreven. Maar @Alex Miedema heeft op het knopje gedrukt dus misschien dat hij nu profiteert van de Carola maatregelen.
+1
Alex Miedema
@Tinus Nee, niks helaas.... Maar dit is wel weer eens iets anders. Meestal als ik op een verkeerd knopje druk wordt alleen mijn vrouw boos, of heb ik weer eens een apparaat onbedoeld kapot gemaakt.
+1
Tinus
@Alex Miedema Dan is dit veel minder erg 😉
Alex Miedema
@Tinus mochten er in het verleden ook topics die niks met trucks te maken hadden maar wel op truckfan stonden in rook opgelost zijn, is dat hierbij meteen ook opgelost.
Twentsch Land
Uch uch um πŸ₯΄

@Alex Miedema
+1
Weidezicht
@Alex Miedema en wat er gebeurt er als je op het juiste knopje druktπŸ˜‡
weurding
@Tinus kijk eens onder de tafel🀭
Twentsch Land
Meestal worden dergelijke uitbetaald met flessen whisky en reisjes ..... wie weet volgende week aan je deur .... klop klop 😊
@Tinus
+3
Tinus
@Twentsch Land @weurding
Tot nu toe heeft alleen @dickt een keer zo'n soort gift gedaan. Een heerlijke trommel met koekjes. Toen had ik namelijk nog in de cookiemelding staan dat ik zelf ook 'cookies accepteer', met mijn adres er bij.

Ik krijg zelfs geen kerstpakket in december. Secundaire arbeidsvoorwaarden van lik me vestje.
+1
Twentsch Land
πŸ˜‚πŸ˜‚

Mocht ik een keer bij je in de buurt zijn en je adres weten .... breng ik je een Twentse krentewegge πŸ˜‹πŸ˜‹ mee.

@Tinus
+1
weurding
@Twentsch Land rij er nogal eens langs😁
+1
Twentsch Land
Oké .... doe jij de fles whisky 😬

@weurding
+1
weurding
@Twentsch Land mag er niet mee lopen, gisteren 1 laten vallenπŸ˜„
+2
Twentsch Land
πŸ˜‚πŸ˜‚ 1 laten vallen πŸ€” toen je die andere 1 net op had πŸ₯Ί
@weurding
weurding
@Twentsch Land preciesπŸ€—
+1
pieta
@weurding Zijn broer is onze melkwinningsadviseur geweest in een ver verleden. 😁
pieta
Quote Reactie van @Tinus:
Maar het kan ook gewoon zijn dat de overheid ons betaalt om bepaalde berichten te censureren. Dat moet ik nog even controleren op mijn bankrekening. Als het toch een complot blijkt te zijn dan zal ik dat hier melden

HΓ©, Tinus Huichelaar, jij doet toch niet mee aan wappies belachelijk maken he!! 😁
+2
Tinus
@pieta Dat kunnen ze zelf wel.
+3
Frans1
Bedankt voor de opheldering Tinus en Co πŸ‘
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nΓ©t dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!